• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar

✔ Professionele bezorgservice

✔ 30 dagen retourtermijn

XOOON - HALMSTAD

HALMSTAD

Collectie
eetkamertafel 220 x 100 cm

Halmstad

eetkamertafel 220 x 100 cm

1.099,-
Bekijk product
buffet 160 cm 2-deuren + 2-laden + 6-niches

Halmstad

buffet 160 cm 2-deuren + 2-laden + 6-niches

1.799,-
Bekijk product
eetkamerstoel - frame off black - rug in Karese & zit in Vito

Novali

eetkamerstoel - frame off black - rug in Karese & zit in Vito

129,-
Bekijk product
barstoel - frame off black - rug in Karese & zit in Vito

Novali

barstoel - frame off black - rug in Karese & zit in Vito

169,- 129,-
Bekijk product

Scandinavisch chic in een retro jasje

Een retro interieur … het klinkt misschien een beetje stoffig, maar niets is minder waar! Deze trend is in opmars! Zeker in combinatie met Scandinavische elementen. De collectie HALMSTAD is een goed voorbeeld van zo’n combinatie. Deze collectie bestaat uit kasten en tafels met een Scandinavische look en een vleugje retro. Een match made in heaven! 

Halmstad


Meubels met een vintage vibe

Meubels met een vintage vibe
Designs uit de Roaring Twenties gaat hand in hand met functionaliteit.

Ilse
XOOON styliste
Nostalgie: van vroeger naar nu

Wat verstaan we onder retro?

Bij XOOON staat deze term voor nieuwe producten in een vintage jasje. Collectie HALMSTAD ademt Art Deco, een stilistische erfenis uit the roaring 1920’s. De meubels balanceren op een dunne lijn tussen Scandinavisch eenvoud en de exclusiviteit van vroeger.

Typerend voor Art Deco meubels is het gebruik van donker hout. Het geeft de meubels een luxe en authentieke uitstraling. Een ander kenmerk is de mix van natuurlijke materialen. Een aantal kasten is daarom voorzien van een blad in zwart marmerlook: chic en met een knipoog naar de jaren ’20 van de vorige eeuw.

Om je hele huis in te richten met Art Deco meubels gaat misschien wat ver, maar met HALMSTAD kun je op een subtiele wijze enkele Art Deco details aanbrengen. Dressoir HALMSTAD is een kast uitgevoerd in donkerbruin eikenhout met een marmerlook bovenblad. De kast is uit te breiden met een opzetstuk. Hier kun je een aantal mooie woonaccessoires in uitstallen om zo je Art Deco interieur compleet te maken.

Functioneel design was de kerngedachte in het ontwikkelingsproces van deze collectie.

Nicole
Brand manager XOOON
The art of materials

Retro met Scandinavische invloeden

De collectie HALMSTAD neemt Scandinavisch wonen terug in de tijd. De combinatie van strakke lijnendonker eikenhoutzwart metaal en marmerlook … het is een succesformule. De retro details zijn exclusief en toch stralen de designs eenvoud uit. Laat eenvoud nu net een kenmerk zijn van de Scandinavische woonstijl. 

De Scandinavische meubels zijn niet alleen stijlvol, maar ook nog eens functioneel. Deuren en laden zijn uitgerust met een soft-close-systeem en de niches voorzien van LED-verlichting. Naast drie vaste tafels, is de collectie ook voorzien van een uitschuifbare tafelHandig én uitnodigend als jouw huis the place-to-be is voor familiebijeenkomsten en onderonsjes met vrienden

Pick your style

Warm, strak en stylish

Afhankelijk van welke richting je uit wilt met je interieur, kun je de tafels en kasten uit de HALMSTAD collectie op diverse manieren en met verschillende stijlen combineren. In een minimalistisch interieur komen de Art Deco details van deze HALMSTAD-collectie volledig tot hun recht. Ook in de industriële woonstijl vind je vaak vintage elementen terug. Zwicht je toch voor de charme van een Scandinavisch interieur met een vintage designuitstraling? Styliste Marleen laat je zien hoe jij met deze collectie je huis kunt inrichten alsof het regelrecht uit de blaadjes komt.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Veelgestelde vragen

Onder welke woonstijl valt de “HALMSTAD” collectie?

De collectie “HALMSTAD” valt niet onder één woonstijl. De collectie is een combinatie van de Scandinavische woonstijl met een vleugje retro. Een ‘match made in heaven’ al zeggen wij het zelf. In ons XOOON-atelier ontwerpen onze creatieve ontwerpers elke dag nieuwe designs die helemaal meegaan met dé trends van dit moment.

Wat is retro?

Bij XOOON staat deze term voor nieuwe producten in een jasje van vroeger. Onze designers hebben veel inspiratie gehaald uit de interieurtrends van vroeger. De “HALMSTAD” collectie heeft veel inspiratie gehaald uit Art Deco, een stilistische erfenis uit de roaring 1920’s. De meubels hebben iets weg van de Scandinavische eenvoud en de rijkelijke exclusiviteit en luxe van vroeger.

Wat vormt de basis van de “HALMSTAD” collectie?

De combinatie van strakke lijnen, donker eikenhout, zwart metaal en een marmerlook vormen de basis van de “HALMSTAD” collectie. De retro details zijn exclusief en toch stralen de designs eenvoud uit. Laat eenvoud nu net het kenmerk zijn van de Scandinavische woonstijl.

Hoe stijl en combineer je de “HALMSTAD” collectie?

Qua kleur vormen witte muren en zachte tone-in-tone kleuren een mooi contrast met het donkere hout en de zwarte marmer look van de meubels van de “HALMSTAD” collectie. Verder is de collectie goed te combineren met een minimalistisch, industrieel en Scandinavisch interieur.

Alle woonstijlen