Laat je inspireren

Nieuwe Collectie Special

Laat je inspireren

Ben je op zoek naar woon- en interieurinspiratie? In de Nieuwe Collectie Special van  XOOON vind je een overzicht van onze nieuwe collectie, compleet met mooie foto's en ideëen om je woonkamer zo sfeervol mogelijk in te richten.

Met 32 extra grote pagina's betaalbaar design doe jij gegarandeerd mooie nieuwe ideeën op!

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,7 uit 604 beoordelingen.

8,7
9

Vooral de stijl van de meubels en de sfeer van de opstellingen sprak me erg aan en de uitgebreide specificaties achterin het magazine.

9

Kom binnen kort een hoekbank uit zoeken als alles weer een beetje normaal is

10

Mooi boek, leuke inspiratie!

8

Het is een mooi boek om ideeën op te doen

7

Ik haalde er inspiratie uit.

8

9

Ik was/ben heel blij met dit boek. Leuke ideeen, mooie meubels en accessoires. Ik geniet hier van. Ook de prijzen zijn goed. Je hebt dure dingen, maar ook betaalbare zaken. Voor elk wat wils. Ik ben enthousiast over wat ik gezien heb. Nu een keer op een rustig moment mijn interieur kopen. Ik weet zeker dat ik slaag!

7

De meubels zijn voor een specifieke groep mensen en zullen niet bij iedereen in de smaak vallen. Maar, dat is juist goed om jullie te onderscheiden!

8

Door het LookBook kreeg ik een goede indruk van het assortiment. Ik kon goed zien hoe ik de meubels kan combineren met andere meubels en kleuren. Daarnaast vind ik het erg leuk om inspiratie op te doen voor mijn eigen huis qua meubels, kleuren en accessoires.

10

Mooi boek met leuke en betaalbare meubels . Wij hebben inmiddels een bank en een eethoek met 6 stoelen uit jullie collectie besteld .