Laat je inspireren

Lookbook 2021

Laat je inspireren

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal jij dat unieke product in huis. Onze collectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen en bestaat uit ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter ieder ontwerp staat een designer met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: jou een exclusief en betaalbaar meubel bezorgen, dat jij met jouw smaak kan combineren, zodat jij je eigen stijl kan creëren.

Bekijk het nieuwe XOOON Lookbook 2021 online of bestel jouw eigen exemplaar gratis en laat je inspireren door 156 pagina’s met onze collectie betaalbare designmeubelen.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,7 uit 1173 beoordelingen.

8,7
8

Interessant om te bekijken en binnenkort de showrooms in.

9

Heel fijn maar vooral mooi boek om ideeen op te doen. Duidelijke info.

9

Het lookbook is mooi vormgegeven. En heeft een chique uitstraling. De foto's zijn mooi en je krijgt al echt zin om de meubels en accessoires in het echt te bekijken in een winkel.

10

Een prachtig boek vol inspiratie, zo'n boek blijf je bekijken.

9

Prachtig bewaarboek. Mooie ideeën opgedaan. Binnenkort snel even een afspraak maken om te gaan kijken.

10

Prachtig boek om inspiratie op te doen en om jullie collectie goed te kunnen bekijken Daarnaast doe je verdere style ideeën op. Een exemplaar om te bewaren. Een bezoek aan de winkel n.a.v. dit boek gaat zeker plaatsvinden.

9

het is een inspirerende gids! voor elke vraag een oplossing. ga zo door.

9

Mooi boek, ik blader er vaak in en zie steeds andere details

9

De collectie die jullie hebben vind ik mooi en past ook in mijn beleving van eventuele toepassing in mijn huis Ik heb al diverse meubels en woon spulletjes van jullie

9

Mooi boek vol met ideeën