Laat je inspireren

Lookbook

Laat je inspireren

Ben je op zoek naar wooninspiratie en interieuradvies? In ons Lookbook vind je een volledig overzicht van onze collectie, compleet met mooie foto's en tips om je woonkamer zo sfeervol mogelijk in te richten.

Met zo'n 170 pagina's betaalbaar design doe jij gegarandeerd mooie nieuwe ideeën op!

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,7 uit 544 beoordelingen.

8,7
8

Ik vond t heel fijn om te zien welke opties er allemaal zijn wbt de opstelling van de Lima bank. Heel handig!

10

Heel goed boek. Moderne en mooie, kwalitatief goede meubels en leuke accessoires. Echte aanrader. Goede prijs kwaliteitverhouding.

10

Wat een fantastisch lookbook! Het heeft ons enorm geïnspireerd nu onze bij-elkaar-geraapt-zootje-woonkamer aan een metamorfose toe is. Mooie meubels, mooie foto’s! Binnenkort op pad voor een tafel, stoelen, bank etc. Dus tot snel!

8

Het is een bijzonder mooi en inspirerend boek.

8

Leuk boek met veel woonideeen. Ook veel inspiratie voor accessoires. Heb genoten.

10

Super leuk boek om inspiratie op te doen voor in mijn eigen woonkamer!

8

Heerlijk veel ideën opgedaan en wat fijn zo’n uitgebreide maatgeving van de stoelen en banken! Ik heb heerlijk zitten tekenen en kunnen inrichten op papier! Nu nog naar de winkel.

10

een ontzettend leuk boek om op de Coffee-Table te leggen.....en regelmatig in te kijken en er uiteraard vervolgens iets mee te doen in je huis, erg inspirerend en een smaakvolle lay-out veel zorg en aandacht aan besteed, een aanrader ! Your House is Your XOON - CASTLE dankuwel en alle succes !

8

Folder, is eigenlijk meer een boekje, geeft een mooi overzicht van mogelijkheden alsmede styling-informatie.

8

In een nieuw (te bouwen !) huis is het nog meer een uitdaging er direct een thuis van te maken. Te mixen met je oude stijl/meubels/accessoires en nieuwe spullen, de ruimte is zo anders. Heel fijn om inspiratie op te kunnen doen middels het xooon magazine! Thanks 😊