Laat je inspireren

Lookbook 20-21

Laat je inspireren

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal jij dat unieke product in huis. Onze collectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen en bestaat uit ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter ieder ontwerp staat een designer met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: jou een exclusief en betaalbaar meubel bezorgen, dat jij met jouw smaak kan combineren, zodat jij je eigen stijl kan creëren.

Bekijk het nieuwe XOOON Lookbook 20-21 online of bestel jouw eigen exemplaar gratis en laat je inspireren door 156 pagina’s met onze collectie betaalbare designmeubelen.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,6 uit 932 beoordelingen.

8,6
8

Heel leuk om ideeën op te doen , super

10

mooi , duidelijke kleur te zien van de meubels!

8

het ziet er allemaal heel mooi uit jammer dat we nu niet langs kunnen komen of kan het wel op afspraak

8

Mooi boek, goede foto's, betaalbare prijzen

8

Super fijn dat jullie ook een papieren versie versturen en niet alleen online .

10

Goed overzicht van de collectie en inspiratie

8

Mooi inspiratieboek!!

8

Mooi boek, een leuke actie eraan koppelen vergroot de kans dat klanten komen kopen. Helaas in deze tijd geen kans om te gaan Kinrooi winkels

10

Geen aanvulling nodig

7

Ik heb in het boek de eetkamerstoelen en de krukjes voor in de keuken gezien die ik wil hebben voor in onze woning in aanbouw ... nu is het afwachten tot de winkels opengaan zodat wij deze ook eens kunnen bekijken en vooral aanvoelen in het echt :-)