XOOON DEELT UIT!

Tot en met 11 november 2020 krijg je bij aankoop vanaf 1750,- aan XOOON meubelen een GRATIS FAUTEUIL “BUENO” cadeau*. Ónze manier om jou een warm herfstgevoel te geven!

Your style? Your choice!


Ontwerp jouw “BUENO” zélf

Ontwerp jouw “BUENO” zélf
Your Style, Your Choice

Fauteuil “BUENO” stel je zélf samen

XOOON geeft een gratis fauteuil “BUENO” cadeau*. En jij bepaalt zélf hoe hij er uitziet! Deze trendy fauteuil is verkrijgbaar met 5 verschillende frames, in diverse stof- of ledersoorten en in tientallen kleurcombinaties. Je kan er dus alle kanten mee op! Deze designfauteuil past perfect bij élke woonstijl: van strak minimalistisch en zacht Scandinavisch tot stoer industrieel.

*Actie geldig van 15.10.2020  t/m 11.11.2020, niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen. Kies uit 5 frames en diverse stoffen en kleurcombinaties uit stofgroep 0. Voorkeur voor een stof uit een hogere stofgroep? Dan betaal je het verschil t.o.v. stofgroep 0 bij.

 

 

Minimalistic Chic

Strakke witte kasten met marmerlook

Op zoek naar kastmeubelen waarbij je je nieuwe fautueil perfect kunt combineren? Dan is XOOON collectie “BOGOTA” misschien iets voor jou. Deze collectie wordt gekenmerkt door een minimalistische vormgeving, strakke lijnen en een subtiele combinatie van materialen. De mix van witte fronten, hoge metalen poten en marmerlook zorgen voor een moderne uitstraling met een chic randje. Het hoge metalen onderstel geeft de meubels een “lift” en zorgt voor luchtigheid en ruimtelijk gevoel. Uniek aan de “BOGOTA” collectie: de opengewerkte hoeken en nissen!

 

Hoekig, rond of ovaal

Scandinavische tafel in verschillende vormen

Een gratis fauteuil BUENO bij een nieuwe eettafel set? Dat kan natuurlijk ook! De Scandinavische tafels van tafelserie “VIK” zijn verkrijgbaar met een rechthoekig, rond of ovalen tafelblad. Bovendien kun je kiezen uit een blad in eiken fineer met een lichte, naturel uitstraling óf een donkere designlook. Maak je eethoek compleet met een nieuwe set eetkamerstoelen. De combinatie met een set “OTIS” stoelen staat hoog in onze favorieten. Een creatieve optie: combineer verschillende stoelen combineren voor een speels effect.