XOOON - FISKARDO

FISKARDO

Collectie

De bank voor jouw Scandinavisch interieur

Invloeden uit Noord-Europese landen hebben wereldwijd een stempel gedrukt op de interieur-scene. Scandinavisch wonen is in no time uitgegroeid van trend tot volwaardige woonstijl. De succesformule van een Scandinavisch interieur? Door de combinatie van licht, zachte pasteltinten en natuurlijke materialen lijkt een (kleine) ruimte groter. Voor veel Nederlandse interieurs is dát nu net interessant.

Wij presenteren de "FISKARDO" als mint groene 2,5-zits bank met zwart draadframe - volgens die typische Scandinavische kenmerken dus. Máár het bankstel is ook in andere kleuren stof of leder verkrijgbaar. 

“Een robuuste plofbank? Mooi! Maar té zwaar in een Scandinavische woonkamer.”

Marleen
XOOON styliste

Sofa FISKARDO


Scandinavische design van XS tot XXL

Scandinavische design van XS tot XXL

De checklist voor een Scandinavisch bankstel:

Een comfortabele bank is onmisbaar in elke woonkamer, maar niet élke comfortbank past in een Scandinavisch interieur. Als Scandinavische bank bij uitstek voldoet de “FISKARDO” aan alle kenmerken: een strakke basis, rechte vorm, hoog zitcomfort en geometrische details.

FISKARDO
Scandinavian checklist

Tijdloos, functioneel én esthetisch

1.	Stijlvol Scandinavisch design

1. Stijlvol Scandinavisch design

De “FISKARDO” vormt dus een goede basis in een Scandinavische woonkamer. Door het strakke design is de bank minder onderhevig aan trends. De ranke armleuningen en sobere standaard pootjes in zwart metaal versterken de tijdloze uitstraling.

2. Comfort? Dat zit wel goed

2. Comfort? Dat zit wel goed

Ook qua comfort is de zitbank “FISKARDO” gemaakt naar Noord Europese standaarden. De bank heeft misschien niet de uitstraling van een plofbank, maar wel het zitcomfort van een knusse bank.

3. Unieke opties voor een Scandinavisch statement

3. Unieke opties voor een Scandinavisch statement

Is de standaard uitvoering van de “FISKARDO” nét iets te eenvoudig voor jou? Je kan de bank opleuken met opties. Vervang de standaard pootjes door een uniek, mat zwart design frame dat rondom de armleuning loopt óf kies voor een subtiele toevoeging zoals siernaden in de rugkussens.

“Subtiele geometrische details maken een Scandinavisch interieur speels.”

Marleen
Styliste
Woonstijlen in de mix
Woonstijlen in de mix

Scandinavisch design, maar óók minimalistisch & industrieel

De “FISKARDO” is dé stijl kameleon onder de XOOON banken. De sofa is verkrijgbaar in verschillende opstellingen, kleuren, stoffen en soorten leder. Hij is ontworpen volgens de principes van puur Scandinavisch design, interieur, maar dankzij de vele opties en mogelijkheden is deze Scandinavische bank perfect te combineren met andere interieurstijlen.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen