XOOON - FISKARDO

FISKARDO

Collectie
2.5-zits

Fiskardo

2.5-zits

in stof vanaf 899,- 799,-
Bekijk product

Invloeden uit Noord-Europese landen hebben definitief een stempel gedrukt op de interieur-scene. Scandinavisch wonen is in no time uitgegroeid van trend tot volwaardige woonstijl. In veel Nederlandse interieurs staan licht, pasteltinten en natuurlijke materialen centraal.

Diverse designmeubelen uit onze collectie zijn naar Scandinavische standaarden gemaakt. De zitbank “FISKARDO” is er een van.

“Een robuuste plofbank kan best mooi zijn, maar hoort niet thuis in een Scandinavische woonkamer.”

Anke
Styliste

Zitbank FISKARDO


Eén bank, twee stijlen

Eén bank, twee stijlen

Wat is de checklist voor een Scandinavische sofa?

Een comfortabele bank is onmisbaar in elke woonkamer, maar niet élke comfortbank past in een Scandinavisch interieur. Als Scandinavische bank bij uitstek voldoet de “FISKARDO” aan alle kenmerken: een strakke basis, rechte vorm, hoog zitcomfort en geometrische details.

FISKARDO
Scandinavian checklist

Tijdloos, functioneel én esthetisch

1.	Stijlvol Scandinavisch design

1. Stijlvol Scandinavisch design

De “FISKARDO” vormt dus een goede basis in een Scandinavische woonkamer. Door het strakke design is de bank minder onderhevig aan trends. De ranke armleuningen en sobere standaard pootjes in zwart metaal versterken de tijdloze uitstraling.

2. Comfort? Dat zit wel goed

2. Comfort? Dat zit wel goed

Ook qua comfort is de zitbank “FISKARDO” gemaakt naar Noord Europese standaarden. De bank heeft misschien niet de uitstraling van een plofbank, maar wel het zitcomfort van een knusse bank.

3. Unieke opties voor een Scandinavisch statement

3. Unieke opties voor een Scandinavisch statement

Is de standaard uitvoering van de “FISKARDO” nét iets te eenvoudig voor jou? Je kan de bank opleuken met opties. Vervang de standaard pootjes door een uniek, mat zwart design frame dat rondom de armleuning loopt óf kies voor een subtiele toevoeging zoals siernaden in de rugkussens.

“Subtiele geometrische details maken een Scandinavisch interieur speels.”

Anke
Styliste
Woonstijlen in de mix
Woonstijlen in de mix

Scandinavisch-industrieel of meer –minimalistisch?

De “FISKARDO” is dé stijl kameleon onder de XOOON banken. De sofa is verkrijgbaar in verschillende opstellingen, kleuren, stoffen en soorten leder. Hij is ontworpen naar Scandinavische standaarden, maar dankzij de vele opties en mogelijkheden perfect te combineren met andere interieurstijlen.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen