• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar

✔ Professionele bezorgservice

✔ 30 dagen retourtermijn

Make-over: binnenkijken bij prijswinnaar Audrey
#STORIES

Make-over: binnenkijken bij prijswinnaar Audrey

Publicatiedatum 4 juli 2022
Bewerkt op 11 juli 2022

Een interieur make-over ter waarde van € 7.500,- winnen? Audrey waagde haar kans en deed op Pinterest mee aan de XOOON jubileum make-over winactie voor België. Mét succes, want ze sleepte een XOOON wooncheque t.w.v. € 7.500,- in de wacht.

Audrey vond haar interieur te landelijk en te donker. Het was hoog tijd voor een nieuwe start en dus besliste ze in het najaar van 2021 deel te nemen aan de Pinterest winactie die georganiseerd werd ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van XOOON. Ze wilde in de eerste plaats een thuis creëren waar zij en haar kinderen zich goed zouden voelen. Zoals Audrey het zelf beschrijft: Home is not a place, it’s a feeling. Wij hebben het volledige make-over traject met haar beleefd. Benieuwd naar het resultaat?

Be your own designer

Bezoek aan de showroom

We nodigden Audrey uit in onze showroom, zodat ze verschillende designmeubelen uit de XOOON collectie kon bekijken en uitproberen. Aangezien je veel van onze meubelen volledig naar wens kunt samenstellen, liet ze zich voor de stoffen en materialen adviseren door onze stylistes.

Om de keuze voor Audrey te vergemakkelijken, werkte ze samen met onze stylistes een 3D-interieurontwerp van haar eigen woonkamer uit: een visuele representatie van hoe de gekozen meubels, materialen en kleuren er in haar leefruimte zouden uitzien. Op basis van het uiteindelijke ontwerp, koos Audrey de meubels, materialen en kleuren die het beste bij haar (levens)stijl aansluiten.

Tip: Wil je ook een exclusieve preview zien van jouw favoriete meubelen ín je (nieuwe) interieur? Maak dan een afspraak voor een 3D interieurontwerp in de XOOON winkel van jouw keuze!

Delivery-day

Inrichting van de woonkamer

De nieuwe XOOON meubelen werden op de afgesproken datum bij Audrey thuis geleverd. De meubels werden ter plaatse gemonteerd en op de juiste plek gezet. Door de combinatie van notenhout met matzwarte fronten geven de TORANO meubelen de ruimte een warme, moderne vibe. Rond de eetkamertafel staan twee verschillende kleuren eetkamerstoelen: groen en antraciet. Die kleurencombinatie komt ook terug in de zithoek. De modulaire bank VERONA (out of collection, bekijk alle banken) is groot en comfortabel genoeg om na een drukke werk- of schooldag heerlijk te relaxen en samen de dag door te nemen: gezelligheid troef! De ton-sur-ton duostoffering is subtiel, maar geeft de bank wel een uniek en extra uitnodigend karakter.

En óf deze designbank uniek is! De VERONA elementen zijn zowel los van elkaar als tegen elkaar te plaatsen. Elk element is rondom gestoffeerd. Audrey en haar kinderen kunnen de zit-opstelling veranderen zoals het hun uitkomt en de elementen dus op verschillende manieren in de ruimte plaatsen.

Eindresultaat

Een warm, huiselijk en modern interieur

Audrey wilde in de eerste plaats een interieur waar zij en haar kinderen zich goed zouden voelen: warm, gezellig en vooral persoonlijk. Onze stylistes zorgden nog voor de finishing touch. Niet alleen de meubelen, maar ook de accessoires hebben zij zorgvuldig met Audrey uitgezocht. Een mix van aardetinten als groen en beige zorgen voor rust en eigenheid. De terracotta accenten geven het knusse interieur een warme uitstraling, maar subtiel, zodat ze de aandacht niet wegtrekken van de unieke aspecten van de designmeubelen.

Het interieur heeft nu een rustige en moderne uitstraling, waarbij zachte materialen, warme tinten en elegante meubelen de boventoon voeren. Wij zijn er van overtuigd dat Audrey en de kinderen zich hier prima thuis zullen voelen, en jij?

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Ook interessant...