XOOON - MANAROLA

MANAROLA

Collectie
3 Zits arm links - ottomane rechts

Manarola

3 Zits arm links - ottomane rechts

vanaf 2.499,-
Bekijk product

Vraag een kind om een huis te tekenen en er bestaat een grote kans dat er een vierkant met driehoekig puntdak op papier verschijnt. Eenvoudige vormen zonder opsmuk, maar daarmee meteen duidelijk en effectief. Eigenlijk is dat precies de essentie van minimalistisch design: het meer-is-minder-effect! Met dat idee in het achterhoofd zag sofa “MANAROLA” het licht op onze tekentafel.

Let’s talk shapes

Een minimalistische bank met zachte rondingen

Ordenen, keuzes maken en alles terugbrengen naar de essentie. Daar draait het om bij minimalistisch design. En dat is bij de “MANAROLA” absoluut gelukt! De bank oogt laag, strak en clean. Maar als je goed kijkt, zie je hoe zachte rondingen de bank een stijlvolle luchtigheid geven.

Focus op de details

Bank op hoge poten met smalle armleuningen

De “MANAROLA” is dé perfecte bank om vrij in je woonkamer te plaatsen. Een mix van subtiele details maakt van deze loungebank een opvallende blikvanger. De stiknaden, vormen een fraai patroon en zijn ook aan de achterzijde van de bank doorgevoerd. De smalle gebogen armleuningen zijn evenals de zitkussens voorzien van inpulling. Daardoor oogt de bank zacht en comfortabel. De zijkant van de rugleuning en ottomane zijn afgewerkt met een stijlvolle bies naar keuze. De strakke basisplint en hoge metalen poten tillen de toch al luchtige “MANAROLA” nog verder de hoogte in.

Kies voor comfort

De luxe van een bank die je zelf kunt samenstellen

Op het vlak van comfort doet de “MANAROLA” precies wat hij belooft: jou het perfecte loungegevoel geven! De schuin weglopende rugleuning nodigt uit om lekker ontspannen te gaan zitten. Bovendien kan je kiezen uit drie soorten zitcomfort. Standaard is de sofa voorzien van hoogwaardig suprême foam, maar je kan ook kiezen voor comfortabele pocketvering (luxe pocket comfort) of voor de ultieme zit-ervaring combinatie van pocketvering met Memory foam (pocket comfort +)!

Kies je voor een contrasterende bies of juist tone-in tone? Jij bepaalt!

Marleen
Styliste
Denk niet in hokjes

Met goed design kun je alle kanten op

Wij gaven onze “MANAROLA” een lichtblauw, stoffen jasje. Een perfect evenwichtig middelpunt voor een minimalistische woonkamer waar rust en balans centraal staan. Maar ook in een Scandinavische setting zou deze bank helemaal tot zijn recht komen. Combineer deze bank met natuurlijk houten materialen en aardse accenten en je haalt zo die Noordelijke sfeer in huis.

Laat je door ons vooral niet beperken in je creativiteit. De “MANAROLA” laat zich niet in een hokje duwen. En zo zien wij het graag bij XOOON. Jij bepaalt hoe onze ontwerpen voor jou het beste tot hun recht komen.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen