XOOON - LIMA

LIMA

Collectie

Een kubistisch kunststuk

Minimalisme beperkt zich tot de essentie: less is more. In een minimalistisch interieur staan dus alleen meubels die je echt nodig hebt. Meestal zijn dat moderne meubels met een functioneel, maar tegelijkertijd ook opvallend kunstzinnig design.

In een minimalistische woonkamer plaats je dus een zitbank met een strak design die opvalt door de unieke details, maar daarom niet minder comfortabel of praktisch is.

Designbank LIMA


Eén bank, twee stijlen

Eén bank, twee stijlen
Praktisch perfect
Praktisch perfect

Minimalistisch design, maximaal comfort

De “LIMA” heeft een clean, kubistisch design. Laat je niet misleiden: ondanks de strakke uitstraling, zit de sofa super comfortabel. De bank is standaard voorzien van een supreme Foam (koudschuim) vulling. Bingewatch jij wekelijks? Laat je verleiden door de pocketvering voor extra zitcomfort.

Welk ontwerp past in jouw interieur
Welk ontwerp past in jouw interieur

Zelf je bank ontwerpen

De mogelijkheden bij de designbank “LIMA” beperken zich niet tot de keuze uit uni- of duo stoffering in tal van kleuren stof en leder. De designbank is modulair. Je kan ‘m dus volledig naar eigen wens samenstellen: van compacte 1,5-zits tot grote hoekbank.

Welk frame zou jij kiezen: de schuine pootjes in zwart metaal of RVS, of de hoekige pootjes in naturel of zwart hout?

Mix van kleur en textuur
Mix van kleur en textuur

Kleur bewust

De combinatie van texturen brengt op een subtiele wijze wat variatie in een minimalistische woonkamer. Zo oogt de ruimte minder monotoon, maar alsnog clean en modern. Ook met kleur kan je pit toevoegen aan een ruimte. Maak er alleen geen bonte kermis van. Ga voor één statement piece in een opvallende kleur en houd de rest sober.

Onze favoriet? Minimalistische blauwtinten.

Verrassend veelzijdig
Verrassend veelzijdig

Een Scandinavische toets of industrieel randje

De “LIMA” kan als kubist dan wel dé blikvanger zijn in een minimalistische woonkamer. Tóch komt het strakke design in alle stijlen tot z’n recht: 

In een zachte stoffering of pasteltint past de designbank net zo goed in een Scandinavische woonkamer. Met een stoere lederen look of een ruwe stof staat de bank z’n mannetje in een industrieel interieur.

Details maken het design
Details maken het design

In de spotlights: stoffering en stiknaden

Het design van de “LIMA” past perfect bij de eenvoud in een minimalistische woonkamer. Toch valt de strakke kubist op door details in het design zoals de bijzondere stiknaden of de mogelijkheid om texturen en kleuren stijlvol te combineren in een duo-stoffering.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen