XOOON

DARWIN

collectie
eetkamerstoel + gat in rug - zwart frame - stof lana

Matiz

eetkamerstoel + gat in rug - zwart frame - stof lana

169,- 149,-
Bekijk product
dressette 3-deuren + 2-laden + 1-niche - 160 cm (+ led)

Darwin

dressette 3-deuren + 2-laden + 1-niche - 160 cm (+ led)

1.299,- 1.199,-
Bekijk product
boekenkast 14-niches - 70 cm

Darwin

boekenkast 14-niches - 70 cm

599,-
Bekijk product
eetkamertafel 210 x 100 cm

Darwin

eetkamertafel 210 x 100 cm

1.099,- 999,-
Bekijk product
Fris & verfijnd
Fris & verfijnd

Minimalistisch interieur: Eenvoud in modern design

Een minimalistisch interieur behoort tot een van de populairste woonstijlen van het moment. Dit type interieur is in de basis: eenvoudig, clean en strak. Alleen de meest essentiële meubels staan in de woonkamer. Daarnaast is kenmerkend voor een minimalistisch interieur dat er gebruik wordt gemaakt van neutrale effen kleuren en veel licht

De “DARWIN” collectie blinkt uit in al z’n eenvoud. Door het tijdloze karakter van de witte meubels kun je deze gemakkelijk met andere XOOON collecties combineren. De combinatie van witte fronten en houten accenten straalt rust en luxe uit. Dankzij de greeploze deuren en laden blijft de strakke vormgeving behouden.

Collectie "DARWIN"


Minimalistische meubels uit de collectie “DARWIN”

Minimalistische meubels uit de collectie “DARWIN”
Less is more
Less is more

Minimalistische meubels met strakke lijnen

De strakke lijnen voeren de boventoon bij de witte meubels van de Darwin collectie. De overbodige details zijn weggelaten. De deuren en laden zijn bijvoorbeeld greeploos en uitgerust met het luxe push-to-open-systeem. De witgelakte fronten en eikenhouten accenten benadrukken de eenvoudige belijning. Om diepte te creëren, zijn niches uitgerust met subtiele ledverlichting. De kasten uit de DARWIN collectie zijn bovendien op twee manieren te plaatsen. Ga je voor het hoge zwartmetalen onderstel of kies je voor lage houten voetjes?

Clean but colourful
Clean but colourful

Licht eiken met witte accenten

Een minimalistisch interieur: hoe zou jij dat omschrijven? Als kaal, wit en leeg misschien? Bij XOOON zien we een minimalistisch interieur toch iets anders. Want geef toe, op het eerste zicht lijkt die beschrijving niet heel spannend. Toch? In een minimalistisch interieur draait alles om rust en ruimte. De vaak witte meubels vormen de basis van het interieur. Daarbij vormt wit inderdaad de hoofdkleur, maar natuurlijk betekent dat niet dat je niet kunt experimenteren met kleuren en materialen. Het contrast van chique, eigentijdse kleuren laat de strakke belijning van witte meubels zelfs mooi uitkomen. Een warme egale kleur op de muren of kleurrijke stoelen rondom de eettafel, dat kan allemaal best in een minimalistisch interieur.

Een tip van onze stylistes voor een minimalistisch interieur: keep it simple. Strakke muren horen bij een minimalistisch interieur. Hang niet te veel frutsels aan de muur en kies geen behang met een drukke print. Kies niet voor te veel accessoires op tafel of op en in je kasten. Ga voor een paar unieke items en leg daar de focus op. Ook lichte houten accenten creëren warmte, zonder dat ze de sobere look waar je naar streeft, verstoren. Natuurlijk presenteren wij slechts suggesties. We laten jou enkel zien wat er mogelijk is met deze eigenzinnige meubelcollectie. Jij bepaalt je eigen stijl!

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen