XOOON

COLOMBO

tafels
eetkamertafel rond 130 cm - massief kikar

Colombo

eetkamertafel rond 130 cm - massief kikar

1.099,-
Bekijk product
eetkamerstoel - zwart frame - combi Kibo / Fantasy

Otis

eetkamerstoel - zwart frame - combi Kibo / Fantasy

189,-
Bekijk product
Hart van je huis
Hart van je huis

Jouw ideale eettafel: rond of ovaal?

De eettafel vormt het hart van je huis. Het is niet alleen dé plek voor een goede maaltijd, maar ook voor gezellig samenzijn of voor het spelen van spelletjes. De ovale en ronde eettafels van XOOON “COLOMBO” bieden alle ruimte voor dit soort momenten. Een XOOON “COLOMBO” tafel komt mooi tot zijn recht in een industrieel interieur. Het blad van de eettafels hebben een industrieel uiterlijk, dankzij het gebruik van ruwe materialen. Het massief houten tafelblad vormt een stoer contrast met het robuust zwart metalen onderstel.

Soft industrial
Soft industrial

Industriële tafel met geometrische metaalpoot

De industriële eettafels van XOOON "COLOMBO" zijn verkrijgbaar met een rond of een ovalen tafelblad in massief eiken- of kikarhout. Het warme hout vormt een spannend contrast met de stoere, geometrische tafelpoten in zwart metaal. De eettafel vormt ongetwijfeld een blikvanger op zichzelf. Wist je dat de eettafel “COLOMBO” ook als bartafel verkrijgbaar is? Gaaf toch!

Tafel "COLOMBO"


Letterlijk rond de tafel

Letterlijk rond de tafel
De leukste herinneringen creëer je rond de eetkamertafel!

Nicole van Riel
Around the table
Around the table

Middelpunt van je woonkamer

De eettafel vormt tegenwoordig het kloppend hart van het huis. Alles gebeurt aan de eettafel… een goed ontbijt, de krant doornemen, even je e-mail bijwerken, bijpraten met een kop koffie of thee, borrelen met vrienden, gezelschapsspelletjes op zondagavond en nog zoveel meer. Reden te meer om een tafel te kiezen die letterlijk het middelpunt van je industrieel interieur zal zijn! Plaats de ronde eettafel centraal. Zo creëer je een gevoel van ruimte, dat eigen is aan een industrieel interieur. Bovendien komen de ruwe materialen, zo het meeste tot hun recht. Extra voordeel: met een ronde of ovalen tafel bespaar je ook ruimte, zonder te besparen op zitplaatsen.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen