• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar

✔ Professionele bezorgservice

✔ 30 dagen retourtermijn

XOOON - BUENO

BUENO

Collectie

De fauteuil die je zelf kan samenstellen!

De BUENO is een échte interieur-kameleon en dus ook dé mascotte van ons DNA! Je kan de fauteuil zelf samenstellen én afstemmen op jouw interieur(wensen). Dat is nu net wat wij willen: jou inspireren om jouw unieke smaak te combineren met onze exclusieve designmeubelen. Jij maakt elk designmeubel uit onze XOOON collectie uniek en geeft er een eigenzinnig karakter aan, dat past bij jouw woon- en levensstijl.

De minimalistische fauteuil BUENO is daarin geen uitzondering. De volgende video geeft je vijf invalshoeken van wat er mogelijk is. Natuurlijk zijn dit slechts enkele suggesties. Durf vooral jezelf te zijn en je eigen stijl te volgen!

Stijl kameleon

Veelzijdige minimalistische fauteuil

Op het eerste zicht líjkt de BUENO een eenvoudige, minimalistische fauteuil. Eén ding staat vast: je kan eenvoudig materialen combineren tot de designfauteuil aansluit bij jouw interieur(wensen). De minimalistische look is dus slechts een van z’n vele facetten.

Dat combineren niet moeilijk hoeft te zijn, zie je zelfs al in het ontwerp van deze eigenzinnige fauteuil: het design van de comfortabele stoel brengt rechte en zachte lijnen moeiteloos samen. Scandinavisch, industrieel óf minimalistisch: welke look zou jij deze designfauteuil durven geven?

Dúrf te kiezen

Kies de bekleding: stof, leer of combineer

De BUENO is verkrijgbaar in verschillende stof- en ledersoorten uit ons assortiment. Waar zou jij de fauteuil zetten en welke bekleding sluit aan bij de stijl, maar ook bij de functie van die ruimte? Als je het type bekleding hebt gevonden, kan je de kleur kiezen. Zou je gaan voor een felle kleur, een natuurtint of zacht pastel? Leuk extraatje: deze fauteuils is verkrijgbaar met uni- of duo stoffering. Je kan dus ook twee soorten bekleding en/ of kleuren combineren. Je maakt de BUENO zo eigenzinnig als je zelf wil.

All about that base

Kies het frame: hout of metaal

De designfauteuil is bovendien verkrijgbaar met een houten frame in drie verschillende uitvoeringen: white, black of naturel. Te houterig voor jou? Je kan de BUENO ook van een kwaliteitsvol RVS frame of een zwart metalen frame voorzien. Je kan er dus alle kanten mee op. Fauteuil BUENO past daardoor perfect bij élke woonstijl: van strak minimalistisch en zacht Scandinavisch tot stoer industrieel. Dat zijn slechts enkele suggesties, want hij past ook bij jouw individuele stijl. Durf vooral je eigen ding te doen en ga voor een look die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Veelgestelde vragen

Wat kenmerkt de Bueno collectie?

De Bueno collectie is een echte interieur-kameleon in iedere woning. Zo vindt de Bueno Fauteuil altijd zijn eigen weg in ieder interieur. Deze collectie maakt het mogelijk om jouw minimalistische fauteuil volledig zelf samen te stellen naar jouw interieurwensen. Zo is jouw fauteuil uniek, exclusief én eigenzinnig.

Onder welke woonstijl valt de Bueno collectie?

De Bueno collectie valt niet meteen binnen één woonstijl. Dit ligt namelijk aan het materiaal en de kleur die je kiest voor jouw designfauteuil. Met deze opties is het mogelijk om een Scandinavische, industriële of minimalistische woonstijl te creëren. Verder brengt het design van de collectie rechte en zachte lijnen moeiteloos samen. Kortom, de Bueno collectie is een echte kameleon in jouw interieur.

Uit welke materialen kan ik kiezen voor het frame van de Bueno Fauteuil?

De designfauteuil is verkrijgbaar met een houten of metalen frame. Het houten frame is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen: white, black of naturel. Is dit niet helemaal jouw smaak? Ga dan voor het metalen frame. Het metalen frame is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen: roestvrijstaal of een zwart metaal. Zo is het mogelijk om alle kanten op te gaan met de Bueno designfauteuil!

Waar moet ik op letten bij het kopen van een Bueno Fauteuil?

Bij het aanschaffen van een Bueno fauteuil is het handig om op een aantal punten te letten. Bepaal allereerst waar je de fauteuil wil plaatsen in jouw woonkamer. Bepaal vervolgens welke bekleding past bij de woonstijl van jouw huiskamer. En vergeet tot slot niet om te kijken welke stof en materialen passen bij de functie van de ruimte.

Alle woonstijlen