Alle winkels
Adresgegevens
Adres Grote Voort 7
8041 AM Zwolle
Telefoon 038-2031015
E-mail xooon@jeha.nl Website https://zwolle.xooon.nl
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Goede vrijdag: van 10.00 tot 18.00 uur
Speciale dagen geopend van 10.00 t/m 17.00 uur op 2e Paasdag, 2e Pinksterdag en 2e Kerstdag.
Koningsdag gesloten.

Woonwinkel XOOON Zwolle

Heb je de kriebels iets nieuws te doen binnen jouw wooninrichting? Misschien is het dan wel tijd voor een frisse wind in jouw interieur met een set hippe, trendy en eigentijdse meubels uit de XOOON-collectie. In onze meubelwinkel in Zwolle ben je daarvoor aan het juiste adres. Hier vind je namelijk de betaalbare designmeubelen van XOOON. Het merk is qua stijl erg divers, máár biedt altijd veel meubel voor je geld. Daarnaast is er voor iedere woonwens wel wat te vinden. Ben je een fan van de moderne stijl, de natuurlijke of toch liever industrieel? In onze XOOON collectie vindt je altijd een meubel dat perfect aansluit bij jouw interieur. Ben je in de buurt van Zwolle? Dan is het zeker een aanrader eens langs te komen. Wij hebben hier namelijk een deel van de collectie voor je opgesteld in onze showroom. Een meubel koop je namelijk niet zomaar van een plaatje van het internet toch? Die wil je eerst beleven, ervaren en uitproberen. Gewoon even langskomen dus! We hopen je snel te zien in onze meubelzaak in Zwolle.

Interieuradvies van onze deskundige specialisten

Een nieuw meubel aanschaffen, dat doe je niet elke dag. Wij begrijpen dat dit de nodige vragen met zich mee kan brengen. Kom je er niet uit met de inrichting van jouw interieur? Twijfel je bijvoorbeeld of bepaalde kleuren matchen of bepaalde stijlen elkaar wel goed aanvullen? Geen nood! Daar staan wij je namelijk graag in bij. Onze interieuradviseurs zijn op de hoogte van de laatste woontrends en helpen je graag bij de styling van jouw interieur. Een extra mening kan op dit vlak namelijk nooit kwaad. Zo maken we samen jouw woonwensen tot werkelijkheid! 

Woon- en styling tips

Bij de woonwinkel in Zwolle kun je terecht voor het hele interieur. Dit kan je in de fysieke woonwinkel in Zwolle doen, máár natuurlijk ook eenvoudig online. Op onze website kan je terecht voor de gehele XOOON-stijl en actuele aanbiedingen. Daarnaast hebben wij verschillende woonstijlen voor je uitgewerkt zodat jij kan zien wat jou het meeste aanspreekt. Ook kun je op onze website geregeld interessante woonblogs vol met woon- en styling tips vinden én een echte aanrader: download ons XOOON Lookbook gratis en laat je inspireren door 156 pagina’s met onze collectie betaalbare designmeubelen.

Bereikbaarheid

Ben jij al benieuwd geworden naar de XOOON collectie? Kom dan gezellig langs in onze vestiging in Zwolle gelegen op de Grote Voort 7. Erg makkelijk bereikbaar met de auto vanaf de A28 en parkeren kan gewoon voor de deur. Ook met het openbaar vervoer zijn wij op loopafstand te bereiken. Tot snel bij woonwinkel XOOON Zwolle! 

Wat vonden anderen van deze winkel?

Een gemiddeld cijfer van 10,0 uit 4 beoordelingen.
10
A. Gunes

Ik heb de XOOON-winkel in Zwolle als uitermate prettig ervaren. Had in de actie een Domani eettafel gekocht. Die kon ik zelf, met gebruik van hun eigen bus, bij mij thuis afleveren zonder meerkosten. De tafel pakte uiteindelijk in mijn huis net iets te klein uit en daarom wilde ik hem omruilen. Met mijn wens is door de eigenaar zelf "Jos" en een dame die "Pleun" heet, heel pragmatisch omgegaan: ze zijn binnen een hele korte tijd (ondanks Corona-perikelen) snel met een passende oplossing gekomen. Topservice en de tafel is ook van topkwaliteit! Kortom; erg blij mee !!

10
Anoniem

10
cas van ommen

21-7-2008 ik ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen door de hr.jan-jaap van jeha zwolle, ga zo door met u prachtige showroom vol prachtige meubels en goede service, een tevreden klant hr.van ommen.

10
cas van ommen

21-7-2018 ik ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen door de hr.jan-jaap van meubelwinkel jeha grote voort 9 zwolle, bij het uit zoeken van 2 fauteuls en bij het uitzoeken van de juiste kleur leer, daar deze stoelen voor mij gemaakt worden, in de schowroom stond een prachtig exzemplaar wat niet de juiste kleur leer was, maar het zitten was zeer goed, ik kan deze verkoper van harte bij u aanbevelen, als het afleveren ook zo goed gaat dan ben ik zeer tevreden over dit bedrijf ga zo door, veel succes met u prachtige schowroom vol prachtige meubels, jan jaap hartelijk dank voor de service. een zeer tevreden klant hr.van ommen 06-50569610

Adresgegevens

Adres Grote Voort 7
8041 AM Zwolle
Telefoon 038-2031015
E-mail xooon@jeha.nl Website https://zwolle.xooon.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Goede vrijdag: van 10.00 tot 18.00 uur
Speciale dagen geopend van 10.00 t/m 17.00 uur op 2e Paasdag, 2e Pinksterdag en 2e Kerstdag.
Koningsdag gesloten.