• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar

✔ Professionele bezorgservice

✔ 30 dagen retourtermijn

Alle winkels
XN - De Berckelaer Wonen en Slapen

De Berckelaer Wonen en Slapen

Afspraak aanvragen Routebeschrijving
Adresgegevens
Adres Berkelse Poort 1
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Telefoon 010 - 519 51 55
Website https://www.berckelaer.nl
Openingstijden
Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Extra openingstijden


Ontdek in de showroom van 4000 m² de mooiste meubelcollectie van XOOON bij De Berckelaer. De stijlkamers zijn volgens de laatste woontrends ingericht en geven dan ook een goed beeld van de verschillende woonstijlen en meubelsoorten. Kom langs in de woonwinkel in Berkel en Rodenrijs en laat je inspireren voor de nieuwe inrichting van je woonkamer.

Design meubels voor iedere smaak

Hou je van een minimalistische inrichting? Of geef je de voorkeur aan de natuurlijke kleuren en materialen van Scandinavische meubels? Bij de Berckelaer vind je de mooiste designmeubelen in alle stijlen. Ook als je een bepaald meubelstuk heel mooi vindt, maar het niet helemaal past bij de rest van je inrichting, kun je een aantal meubels aanpassen. Denk dan bijvoorbeeld aan een ander tafelblad van de eettafel, misschien wel in marmer. Of verander de houten tafelpoot in een exemplaar van zwart metaal. Met deze mix & match bepaal je helemaal je eigen stijl voor een betaalbare prijs met de collectie van XOOON.

Vrijblijvend interieuradvies

Ook als je nog geen goed beeld hebt van de woonstijl die je wilt toepassen, kun je bij De Berckelaer terecht. Maak een afspraak met één van onze deskundige interieuradviseurs voor tips en ideeën bij het inrichten. Hierbij houden we natuurlijk rekening met de grootte van bijvoorbeeld je woonkamer. En als je wensen hebt over bepaalde kleuren en materialen, dan vind je daarbij zeker passende meubels. Ook als je zelf niet weet welke richting je op wilt met de interieurstijl, is dit een goede manier om een beeld te krijgen van de verschillende mogelijkheden. Het ontwerp wordt met een speciaal 3D programma gemaakt, voor een realistische weergave van een mooi ingericht interieur.

De mooiste meubels voor je woonkamer

Met de grote collectie meubels van XOOON bij De Berckelaer in Berkel en Rodenrijs zul je zeker slagen voor een volledig nieuwe inrichting van je woonkamer. Maar ook als je op zoek bent naar losse meubels ben je op de juiste plek. Wil je bijvoorbeeld een extra fauteuil hebben die past bij je huidige bankstel? Kijk dan naar de verschillende modellen in de showroom en kies daarbij een bekleding in dezelfde soort stof of dezelfde kleur leer. Ook als je groter bent gaan wonen en dus meer ruimte hebt, dan kun je daarvoor leuke nieuwe woonkamer kasten uitzoeken. En kijk dan ook eens bij de verschillende modellen salontafels in dezelfde stijl.

Bereikbaarheid en openingstijden

Bezoek De Berckelaer Wonen & Slapen aan de Berkelse Poort 1 in Berkel en Rodenrijs. Je kunt gratis voor de deur parkeren.

De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag. De openingstijden verschillen per dag. Kijk voor de exacte tijden op www.berckelaer.nl.

Adresgegevens
Adres Berkelse Poort 1
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Telefoon 010 - 519 51 55
Website https://www.berckelaer.nl
Openingstijden
Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Extra openingstijden