• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar

✔ Professionele bezorgservice

✔ 30 dagen retourtermijn

Behind the scenes: op locatie!
#Stories

Behind the scenes: op locatie!

Publicatiedatum 10 mei 2019

Nog voordat nieuwe XOOON meubelen op de winkelvloer verschijnen, gaan ze als échte modellen mee op fotoshoot. Zo’n dag vraagt heel wat voorbereidingen: de datum moet worden vastgelegd, er moet een locatie gekozen worden, die perfect aansluit bij de stijl van de meubelen, er wordt gezocht naar een model met de juiste XOOON vibes, de juiste materialen moeten verzameld en in het XOOON busje geladen worden… Ook de dag van de shoot zelf is heel intensief, mààr het is keer op keer leuk om te doen en het resultaat loont telkens weer de moeite!

Benieuwd hoe onze huisfotograaf Joep en XOOON styliste Anke samenwerken? XOOON geeft je de kans om een blik te werpen achter de schermen. Ontdek hoe de foto’s van de minimalistische collectie “GLASGOW” tot stand zijn gekomen. Misschien kan je wel wat styling tips spotten van styliste Anke.

Behind the scenes


Photoshoot collection "GLASGOW"

Photoshoot collection "GLASGOW"

Zodra nieuwe XOOON meubels in de winkels staan, verschijnen de nieuwe foto’s op onze website en social media, maar ook in folders en het XOOON lookbook. Als je een XOOON winkel in je buurt bezoekt, zie je ze op grote doeken aan de gevel of in de winkel. Zo nu en dan zie je XOOON zelfs voorbij komen op TV. Heb je XOOON gespot of ben je razend enthousiast over een bepaalde collectie? Volg ons op de verschillende social media kanalen. Wij zijn benieuwd naar jullie reacties.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Ook interessant...