Hoekbank kopen? Modern, design & scherpe prijzen | XOOON
Resultaten: 14 (14)
Voorraad:

Hoekbank

Wil jij een nieuwe hoekbank kopen? Een hoekbank is een heerlijke bank waar je lekker neer kan strijken met het hele gezin. Een hoekbank bestaat uit verschillende elementen en kunnen daardoor verschillende vormen hebben, zoals bijvoorbeeld een L-vorm of een U-vorm. Omdat hoekbanken wat groter zijn, is één vaak al voldoende voor de gehele zithoek. Wanneer er wat minder personen op de bank hoeven te zitten, zijn ze ook zeer geschikt om lekker onderuit te zakken of te liggen. Bij XOOON hebben wij een groot aanbod van lederen en stoffen hoekbanken. Wij hebben banken in allerlei stijlen, kleuren en in diverse afmetingen. Door het diverse aanbod van XOOON is er altijd een perfect model te vinden die aansluit op jouw woonwensen en persoonlijke smaak!

Zitcomfort

Bij het uitzoeken van een bank is het natuurlijk essentieel dat deze comfortabel zit. Na een lange dag werken, wil je vaak lekker op de bank neerploffen. Hierbij is het belangrijk dat jouw bank heerlijk zit. Onze hoekbanken bestaan in de meeste gevallen uit een tweezits gedeelte en een lounge element waar je heerlijk kan liggen. Al onze hoekbanken zijn gebouwd van duurzame materialen en voor elke bank is een speciaal verzorgingsproduct ontwikkeld. Hiermee houd je de uitstraling van je leer, stof of hout langer als nieuw. Alle banken van XOOON worden geleverd met een eigen meubelpaspoort. Door de onderhoudsvoorschriften en aanbevelingen in het meubelpaspoort goed op te volgen, ben je verzekerd van een lange levensduur en kan je jaren lang genieten van een optimaal zitcomfort.

Stel jouw eigen hoekbank samen

Bij XOOON kun je je eigen hoekbank samenstellen. Dit kan geheel naar eigen wens zodat dit aansluit bij jouw smaak en wooninterieur. Zo kan je bij XOOON kiezen uit verschillende soorten stof en leer voor de bekleding van jouw bank. Maak een keuze uit verschillende stijlen. Ga jij voor een landelijke, klassieke of toch voor een moderne hoekbank? Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

1 t/m 14 (van 14 resultaten)