3 zits bank kopen? Bekijk ons aanbod online | XOOON
Resultaten: 17 (17)
Bekleding:
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte:

3-zitsbanken

Ben je op zoek naar een heerlijke driezitsbank waar je lekker in kunt bijkomen na een drukke dag? Dan ben je bij XOOON aan het juiste adres! Bij ons vind je een breed aanbod 3-zitsbanken uitgevoerd in verschillende kleuren en materialen. Een 3 zits bank is een bank die zitplaats biedt aan drie personen. Bij XOOON werken wij met kwaliteitsleder en duurzame stoffen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat al onze driezitsbanken er jarenlang prachtig uitzien. Kijk ook gerust eens rond bij ons totaalaanbod banken. Hier vind je bankstellen in verschillende soorten en maten!

Optimaal comfort

Al onze 3-zits banken hebben een heerlijk zitcomfort. Je wilt natuurlijk jarenlang plezier hebben van een driezitsbank. Al onze banken worden gemaakt van duurzame materialen. Alle stoffen en ledersoorten zijn geselecteerd voor gebruik in alle woonsituaties en zijn getest op slijtvast. Wij garanderen dat je jarenlang veel zitplezier zult hebben van jouw 3-zits bank. Hierdoor kun jij zonder zorgen lekker languit op de bank liggen of gezellig met het hele gezin televisie kijken.

Elektrisch verstelbare 3-zitsbank

In het assortiment van XOOON zijn ook elektrisch verstelbare 3-zitsbanken te vinden. Een elektrisch verstelbare bank is perfect om heerlijk in te ontspannen. Niet alleen vanwege de vorm of het materiaalgebruik, maar ook omdat deze banken uitgerust zijn met twee elektrische relaxsystemen, waardoor beide zittingen kunnen worden omgetoverd tot relaxfauteuil.

Stel je driezitsbank zelf samen

Bij XOOON is het mogelijk om jouw eigen bank samen te stellen. Zo kun je onder andere je eigen afmetingen kiezen. Ook zithoogte, zitdiepte en de gewenste armleuning zijn allemaal naar wens in te delen. De meeste modellen zijn voorzien van verstelbare hoofdsteunen en kan je een keuze maken uit zwarte of rvs pootjes. Ook is er de mogelijkheid om een 3-zitsbank met hocker uit te zoeken, zodat je lekker languit kan liggen. Natuurlijk kun je bij XOOON kiezen uit verschillende kleuren, stijlen en materialensoorten. Of je nu op zoek bent naar een klassieke driezitsbank of een modern design wilt, XOOON heeft voor elke woonkamer de juiste bank.  

 

Akron, 3-zits
Almada, 3-zits - Fix

Almada, 3-zits - Fix
Klik voor meer informatie >>>

Almada, 3-zits - Schuifzit

Almada, 3-zits - Schuifzit
Klik voor meer informatie >>>

Arhus, 3-zits - Fix

Arhus, 3-zits - Fix
Klik voor meer informatie >>>

Flynn, 3-zits
Lima, 3-zits
Odense, 3-zits
Paxos, 3-zits
Phoenix, 3-zits
Prizzi, 3-zits
Silves, 3-zits
Talisman, 3-zits
Torbay, 3-zits
Urban, 3-zits
Vantaa, 3-zits
Vigo, 3-zits
Volare, 3-zits
1 t/m 17 (van 17 resultaten)