XOOON - ZILVANO

ZILVANO

Collectie
3 zits arm links - longchair XXL rechts

Zilvano

3 zits arm links - longchair XXL rechts

vanaf 2.699,-
Bekijk product

Bij een minimalistische inrichting denk je aan strakke lijnen, basic vormen en een cleane look. Een woonstijl waar rust en ruimte voorop staan en luxe en comfort niet meteen genoemd worden. De hoogste tijd om dat vooroordeel uit de wereld te helpen! Met de minimalistische “ZILVANO” gaan wij voor Minimalistisch Chic en geven de designers van XOOON jou de mogelijkheid om eens royaal uit te pakken.

Simply Chic

Luxe designbank met brede armen

De combinatie van rechte lijnen en heldere vormen zorgt voor evenwicht en ruimtelijke look. En dat zie je terug in het ontwerp van de “ZILVANO”. De bank oogt robuust door zijn lage rug en brede armen. De strakke en stoere vormgeving wordt onderstreept door de horizontale lijnen en de opvallende, luxe vlindernaad waarmee de armen en kussen afgewerkt zijn. Het ontwerp is clean en simpel, maar straalt tegelijk flair en luxe uit.

Royal High-Ness

Minimalistische bank met hoge designpoot

De “ZILVANO” van XOOON is een bank met twee gezichten. Want ondanks zijn horizontale lijnen oogt de bank toch opvallend licht en ruimtelijk. De zitkussens rusten op een ranke horizontale basis waardoor de bank optisch loskomt van de vloer. Dit effect wordt nog eens versterkt door de hoge zwart metalen designpoten die de “ZILVANO” extra klasse en luchtigheid geven.

"De “ZILVANO” combineert een minimalistische look met flair en luxe."

Greg
Designer
Creatief combineren

De luxe om zelf je bank samen te stellen

De “ZILVANO” is een modulaire bank die je kunt samenstellen uit veel verschillende losse elementen. Hiermee bepaal jij zélf welke vorm en look je bank krijgt. En bij een bank waar luxe en comfort centraal staan, hebben wij iets bijzonders te bieden. Je kunt kiezen voor een extra grote XXL longchair. Hiermee creëer je de perfecte loungehoek om relaxed te genieten van een spannend boek of een goede film; alleen of gezellig met zijn tweeën. Heb je genoeg ruimte in je woonkamer? Ga dan voor een opstelling met twee zitelementen of kies voor de stijlvolle divan! Met de “ZILVANO” kun je eindeloos combineren.

Designsofa ZILVANO


Modulaire designbank met brede armen

Modulaire designbank met brede armen
Jouw comfort zone

Kies het zitcomfort dat bij je past

Een stevige rug en brede armsteunen garanderen een heerlijke zit-ervaring. Bovendien kan je kiezen uit drie soorten zitcomfort. Standaard is deze bank voorzien van hoogwaardig suprême foam. Maar je kan ook kiezen voor comfortabele pocketvering (luxe pocket comfort) of – voor de ultieme zit-ervaring – een combinatie van pocketvering met Memory foam (pocket comfort+).

Breed inzetbaar

Elegante designbank voor elke stijl

Bij XOOON vinden wij het leuk als je zelf met onze meubelen aan de slag gaat. En de “ZILVANO” is nu écht zo’n bank die zich perfect laat combineren met meer dan één woonstijl. Vanwege het basic design kozen wij voor een minimalistische setting met neutrale en gedekte kleuren, een zachte suède look voor de bank en een minimum aan decoratie. Maar deze bank zou in combinatie met natuurlijke hout en lichte tinten zomaar het stralend middelpunt van een Scandinavisch interieur kunnen zijn. Je kunt kiezen uit vele stoffen en kleuren dus er is altijd een “ZILVANO” die past bij jouw stijl.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Veelgestelde vragen

Onder welke woonstijl valt de “ZILVANO” collectie?

De “ZILVANO” collectie valt onder de minimalistische woonstijl. Bij minimalistisch interieur passen strakke lijnen, basic vormen en een cleane look. Verder is rust en ruimte heel belangrijk bij deze woonstijl. De combinatie van rechte lijnen en heldere vormen zorgt voor een ruimtelijke en evenwichtige look.

Wat is het voordeel van een “ZILVANO” bank?

Een bank uit de “ZILVANO” collectie heeft meerdere voordelen. Een van de grootste voordelen is dat het een modulaire bank is die je kunt samenstellen uit veel verschillende losse elementen. Hierdoor bepaal jij helemaal zelf hoe de bank eruit komt te zien. Heb je veel ruimte in de woonkamer? Ga dan voor een opstelling met twee zitelementen of kies voor een stijlvolle divan.

Past de “ZILVANO” collectie ook bij andere woonstijlen dan de minimalistische woonstijl?

De “ZILVANO” is een modulaire bank, hierdoor is het mogelijk om meerdere verschillende opstellingen te maken. Maar dat niet alleen, de bank is verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Combineer de “ZILVANO” bank met natuurlijk hout en lichte tinten, zo past de bank perfect in een Scandinavische woonstijl.

Wat voor pootjes heeft de “ZILVANO” bank?

De “ZILVANO” staat bekend als: een minimalistische bank met hoge designpoot. Door de horizontale lijnen op de bank oogt hij opvallend licht en ruimtelijk. Door de zitkussens zorgen ervoor dat de bank optisch loskomt van de vloer. Dit effect wordt versterkt door de hoge zwarte metalen designpoten. Hierdoor ontstaat het gevoel van klasse en luchtigheid.

Alle woonstijlen