XOOON - TORO

TORO

tafels
Vintage industrial
Vintage industrial

Industriële tafel? Ga voor een stoere betonlook tafel

Beton is een eeuwen oud materiaal en werd vooral gebruikt voor bouwwerken. Vandaag de dag is daar verandering in gekomen. Je ziet de betonlook ook steeds vaker terug komen in het interieur. Het is een stoer en robuust materiaal welke perfect aansluit op een industrieel interieur. Bij XOOON vind je de mooiste industriële tafels met een betonnen tafelblad. 

De betonlook tafels uit de serie TORO van XOOON passen perfect bij een industriële woonstijl. De winnende combinatie van pure designs, tafelblad in betonlook en de zwart metalen tafelpoten geeft jouw interieur een robuuste, industriële touch. Stoer en stijlvol! What’s not to like?

Concrete = cool
Concrete = cool

Industriële tafels van beton & zwart metaal

De tafelserie TORO van XOOON bestaat uit eettafels, bartafels en bijzettafels met een betonnen tafelblad. Deze betonnen tafelbladen zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Het betonblad van de bijzettafeltjes rust op wieltjes. De bartafel en eettafel ondersteunt het robuuste tafelblad van beton met een stoer frame met zwart metalen tafelpoten.

Raw materials
Raw materials

Modern & een tikkeltje vintage

Een eettafel vormt het middelpunt van de eetkamer, keuken of misschien zelfs de woonkamer. Het is maar net waar je jouw eettafel hebt staan. En daarbij is het natuurlijk belangrijk dat de stijl van de eettafel past bij de rest van je interieur. Ben je gek op een industrieel interieur? Kies dan voor robuuste materialen. Zowel het materiaal van het tafelblad als de poten zijn bepalend voor de uitstraling van een tafel. Wil je niet een standaard houten tafelblad? Gooi het dan eens over een andere boeg met een tafelblad in betonlook. Beton is vandaag de dag helemaal hot en enorm veelzijdig. Het materiaal heeft een stoere uitstraling. Het lijkt op het eerste gezicht misschien wat kil, maar in combinatie met natuurlijke materialen creëer je zo een warm en gezellig totaal plaatje.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen