XOOON - TOLEDOS

TOLEDOS

Collectie
Longchair links - 2,5 zits zonder armen - hoek - poef small - 1 zit XL zonder armen

Toledos

Longchair links - 2,5 zits zonder armen - hoek - poef small - 1 zit XL zonder armen

vanaf 3.525,-
Bekijk product

Flexibiliteit staat centraal in onze hedendaagse lifestyle. Ook je interieur moet flexibel zijn. Elke ruimte is multifunctioneel. Onze ontwerpers speelden daarop in en ontwierpen een sofa met een modern, modulair design. Met de “TOLEDOS” kun je aan de slag om jouw sofa helemaal in lijn te brengen met jouw leefstijl en activiteiten.

De “TOLEDOS” heeft losse zit- en rugkussens en is in verschillende stoffen en kleuren verkrijgbaar. Elk element wordt bovendien standaard geleverd met een extra voorzetkussen. Niet alleen comfortabel maar ook super stylish! Hoe creatief ben jij?

De kracht van combineren (1+1=3)

Bouw met losse elementen jouw perfecte designsofa

Schud de designer in je wakker! De “TOLEDOS” is bij uitstek een sofa om zelf creatief mee aan de slag te gaan. Wij geven je het design, maar jij bepaalt de combinaties! En er zijn mogelijkheden genoeg. Je kunt kiezen uit ruim 20 verschillende elementen die zowel los als aan elkaar te plaatsen zijn met een eenvoudig kliksysteem.

Elementenbank TOLEDOS


een modulaire designbank

een modulaire designbank
Design in 360 graden

Rondom gestoffeerd voor maximaal effect

Eén enkel element als eyecatcher? Het kan! Ieder “TOLEDOS” zitelement is volledig rondom gestoffeerd waardoor het ook perfect los in de ruimte geplaatst kan worden. De strakke zwart metalen hoekpootjes geven ieder element een minimalistische touch en zorgen bovendien voor een stijlvolle eenheid.

“Durf jij kleuren te combineren of houd je het liever tone-in tone? Jij bepaalt!"

Greg
Designer
Jij bent aan zit

In je element met jouw perfecte zitcomfort

De “TOLEDOS” is een echte designbank waarbij de looks en vormgeving centraal staan. Maar dat betekent niet dat het comfort niet belangrijk is. Integendeel! Je kan kiezen uit drie soorten zitcomfort. Standaard is de sofa voorzien van hoogwaardig suprême foam. Maar je kan ook kiezen voor comfortabele pocketvering (luxe pocket comfort) of – voor de ultieme zit-ervaring – combinatie van pocketvering met Memory foam (pocket comfort +)! Jij bent aan zit …. uhm zet!

Element of surprise

Creatief met vorm, kleur én stijl

Of je nu groot of klein woont, de “TOLEDOS” biedt altijd een oplossing die bij jouw situatie past. De modulaire opbouw met losse elementen geeft je flexibiliteit zonder dat je daarbij concessies hoeft te doen aan de look. Heb je een kleine woonkamer, dan kun je kiezen voor een zitelement en een losse poef. Zin in een relaxte filmavond met zijn tweeën? Schuif beide elementen dan tegen elkaar en je hebt een perfect loungemeubel!

De “TOLEDOS” is ontworpen volgens de uitgangspunten van minimalistisch design: strakke belijning, functionaliteit en oog voor detail. Dat alles is mogelijk in allerlei materialen en kleuren. Durf jij meerdere kleuren te combineren of houd je het liever bij een en dezelfde kleur? Afhankelijk van je keuze kun je de "TOLEDOS" ook perfect in een Scandinavisch interieur laten uitblinken!

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen