XOOON - ODENSE

ODENSE

Collectie
3-zits

Odense

3-zits

vanaf 1.099,-
Bekijk product

Wat zou je kunnen vertellen over een minimalistische designbank Niet veel zou je denken. Want dat is toch net waar het bij minimalisme om draait: less is more. Klopt! Minimalistisch design spreekt eigenlijk al voor zich. En tóch valt er over de “ODENSE” bank van XOOON heel wat te vertellen.

De kracht van eenvoud

Minimalistische bank met lage armleuning

Het gestroomlijnde design van de “ODENSE” oogt eenvoudig. Achter de eenvoud vloeien contrasterende eigenschappen moeiteloos in elkaar over. De strakke lijnen van de rugleuning en zitting gaan feilloos over in de afgeronde armleuningen. De hoge designpoten doen de lage rug- en armleuningen zweven.

"Plaats de “ODENSE” los van de muur. De details aan de achterzijde mogen gezien worden!"

Valérie
Marketing & communications XOOON
Subtiel statement

Stiknaden zet je niet tegen de muur

Niet alleen de combinatie van tegenstellingen werkt intrigerend. Door het samenspel van de horizontale en verticale stiknaden lijkt de bank optisch meer ruimte in te nemen, zonder dat het design log overkomt. De “ODENSE” staat er! Een blikvanger, maar dan wel subtiel.

In jouw comfort zone

Designbank met comfortabele topper en pocketvering

Ondanks de strakke belijning oogt de “ODENSE” comfortabel. Dat is ‘ie ook! De verlaagde, extra brede armleuningen geven de designbank een brede lounge opzet. De topper die over de volledige breedte van de bank doorloopt, draagt bij aan het gevoel van comfort. Op deze bank wil je toch languit loungen? Zéker als je de zitting voorziet van pocketvering!

Kleur bekennen

Kies zélf de stof en kleur

In een minimalistisch interieur mag je best een kleuraccent toevoegen. De kleur en stof van jouw “ODENSE” kies je zélf uit ons ruime assortiment aan materialen. Vanwege de bijzondere design details is deze bank niet in leder verkrijgbaar.

Sofa in (jouw) stijl

Scandinavisch. minimalistisch of industrieel: wat past bij jou?

Ben je helemaal weg van de “ODENSE”? Speel met texturen, kleuren en contrasten tot ‘ie perfect in jouw woonkamer past. Wij plaatsen de “ODENSE” in een minimalistische woonstijl, máár doe vooral je eigen ding! Dúrf anders te zijn.

Ook in een Scandinavisch interieur komt deze designbank volledig tot z’n recht. Zéker als je kiest voor een zachte bekleding in een softe pasteltint. In een stof met een stoere structuur past de bank zelfs in een industriële setting.

Hulp nodig? In onze winkels helpen wij je graag met interieur advies op maat.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen