XOOON

MYLAND

Collectie
salontafel 80 x 80 cm + 1-niche + draaibare top

Myland

salontafel 80 x 80 cm + 1-niche + draaibare top

in hout vanaf 599,-
Bekijk product
highboard 110 cm - 4-deuren + 3-niches - (+ led)

Myland

highboard 110 cm - 4-deuren + 3-niches - (+ led)

in hout vanaf 1.199,-
Bekijk product
tv-dressoir 180 cm - 1-lade + 1-klep + 1-niche

Myland

tv-dressoir 180 cm - 1-lade + 1-klep + 1-niche

in hout vanaf 699,-
Bekijk product
I loft you
I loft you

Warme houten meubels met industriële accenten

De tijd dat beton alleen als bouwmateriaal gebruikt werd is officieel voorbij. Beton wordt steeds vaker gebruikt in het interieur, veelal bij industriële meubels. Zo ook in de MYLAND-collectie van XOOON. Deze collectie combineert het warme van eikenhout met het industriële van beton. Wil je nog meer warmte? Dan kan je ook kiezen voor volledig houten meubels uit de MYLAND-collectie. Met de industriële kasten uit de MYLAND-collectie geef jij een industriële touch aan elk interieur.

Statement pieces
Statement pieces

Een industrieel tintje met robuust beton

De meubels uit de MYLAND-collectie zijn verkrijgbaar met bovenblad in beton of hout. Het natuurlijke eikenhout brengt warmte en gezelligheid in jouw interieur, terwijl het beton juist een grof, industrieel tintje met zich meebrengt. De zwarte, houten designpoten zijn op twee manieren te plaatsen en geven de industriële meubels uit de collectie een extra industriële touch. Bovendien zijn alle deuren en laden van jouw industriële kast voorzien van een soft-close-systeem, waardoor jouw deurtjes nooit dicht zullen klappen. De MYLAND-collectie bestaat dus niet alleen uit prachtige industriële meubels, maar is ook voorzien van handige accessoires.

De puurheid van natuurlijke materialen

Is een stoer, robuust en industrieel interieur echt iets voor jou? Dan mogen houten meubels en een betonlook absoluut niet ontbreken in jouw interieur. Door beton te combineren met houten meubels haal jij een industriële inrichting in huis, zonder dat het kil wordt. De industriële meubels uit de MYLAND-collectie geven jouw interieur een stoere uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar met een betonnen blad of als volledig houten meubels. Zo breng jij nog meer warmte in jouw interieur, zonder dat de ruwe uitstraling van een industriële kast of andere industriële meubels verloren gaat.

Wil jij jouw eigen twist aan een industrieel interieur geven? Durf dan vooral materialen te combineren! Hout en beton matchen bijvoorbeeld erg goed met leer, maar ook met een ruige stof. Dit maakt het geheel dan weer iets zachter. Probeer ook zeker wat meer gewaagde combinaties te maken. Start living on the edge!

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen