XOOON - MONIZ

MONIZ

Collectie
armstoel + greep + gasveer - metaal off black - stof lady

Lola

armstoel + greep + gasveer - metaal off black - stof lady

269,-
Bekijk product
eetkamertafel 210 x 100 cm

Moniz

eetkamertafel 210 x 100 cm

899,- 629,-
Bekijk product
dressette 140 cm - 1-deur + 2-laden + 7-niches (+ led)

Moniz

dressette 140 cm - 1-deur + 2-laden + 7-niches (+ led)

1.199,- 849,-
Bekijk product
Smaakvol & elegant
Smaakvol & elegant

Mix van materialen

De meubels uit de “MONIZ” collectie van XOOON maken jouw minimalistische interieur helemaal compleet. Een stijlvolle mix van natuurlijke materialen typeert de collectie “MONIZ”. Het donkere eikenhout geeft de meubels een uitgekiende minimalistische look. Het lichte tramwood aan de binnenkant van de kasten zorgt voor een speels, grafisch contrast. De hoge metalen poten geven de meubels een elegante, minimalistische designuitstraling.

It's in the details
It's in the details

Donker eikenhout met accenten in metaal

Vaak zijn het buitengewone details die een meubelcollectie bijzonder maken. Bij de collectie “MONIZ” is het niet alleen de materiaalkeuze, die de minimalistische meubels een uniek karakter geeft. De combinatie van het donkere eikenhout, het contrasterende tramwood en het strakke metaal geeft de collectie een elegante uitstraling. De LED-verlichting zorgt voor een glamoureuze toets. De collectie is niet alleen mooi, maar ook praktisch én je kan er je eigen draai aan geven! De lades in de tramwood niches zijn omkeerbaar. Lowboards en dressoirs kunnen worden uitgebreid met aanbouw-elementen. Lades en deuren zijn bovendien uitgerust met een soft-close-systeem.

Basic chic
Basic chic

Minimalistisch wonen: stijlvol & luxueus

Een minimalistisch interieur is meestal ingetogen en niet heel spannend. XOOON ziet dat net íets anders. Vergeet de saaie, rechttoe rechtaan meubels. Droom jij van een luxueus, weelderig en comfortabel interieur? In een chic interieur is de alom gekende uitspraak less is moreabsoluut van toepassing. Minimalistisch betekent clean en strak, maar zeker niet saai. Er mag best wat pit inzitten! De “MONIZ” lijn bestaat uit stijlvolle donkere houten meubels met unieke designs. Daarbij leg je focus het beste op de strakke design uitstraling van de meubels. Probeer prullaria en andere accessoires zoveel mogelijk achterwege te laten. Op die manier creëer je een minimalistisch en toch stijlvol interieur.

Je mag best met kleuren werken. Advies van onze stylistes: probeer één kleuraccent te gebruiken en laat dat hier en daar terugkomen. Je behoudt het rustgevende gevoel dat bij een minimalistisch interieur past het beste door met natuurtinten en zachte, warme kleuren te werken. De collectie “MONIZ” straalt persoonlijkheid en karakter uit. Vergeet vooral niet om je eigen persoonlijkheid toe te voegen en de meubels uit deze collectie helemaal ‘van jou’ te maken. Je zult zien dat een minimalistische inrichting veel ruimtelijker oogt.

 

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen