XOOON

LANAI

collectie
armstoel - poedercoat zwart frame - kibo

Kane

armstoel - poedercoat zwart frame - kibo

199,-
Bekijk product
eetkamertafel rond 150 cm massief kikar + mdf

Colombo

eetkamertafel rond 150 cm massief kikar + mdf

1.099,-
Bekijk product
dressoir 220 cm - 3-deuren + 2-laden + 1-niche (+ led)

Lanai

dressoir 220 cm - 3-deuren + 2-laden + 1-niche (+ led)

1.099,-
Bekijk product
Industrial chic
Industrial chic

Stoer design met een luxe look

De collectie “LANAI” balanceert tussen contrasten. De kasten zijn stoer door de ruwe, grove materialen en toch verfijnd dankzij de moderne designs. De mix van het donkere MDF en het lichte hout geeft de meubels een luxueuze, industriële uitstraling. De afgeronde hoeken zijn een uniek detail van deze collectie.

Aandacht voor details
Aandacht voor details

Verfijnde afwerking in hout en steenlook

De combinatie van warm kikarhout en antracietkleurig MDF met stoere steenlook afwerking geeft de kasten uit deze collectie een moderne, industriële uitstraling. Een uniek detail zijn ongetwijfeld de afgeronde hoeken van de kasten. De greeploze laden en deuren zijn bovendien voorzien van een luxueus soft-close-systeem en niches zijn afgewerkt met ingebouwde LED-verlichting.

Het toverwoord is durf!
Het toverwoord is durf!

Mix materialen voor een pittig contrast

Fabrieken uit de 19e en 20e eeuw vormen een grote inspiratiebron voor de industriële woonstijl. Wonen in een oud pand met hoge ramen en stalen frames: het is voor velen een droom. Helaas zijn de meeste dromen bedrog. Alhoewel… de stoere woonstijl past in allerlei soorten woningen. Just our luck! De truc bestaat erin om karakteristieke elementen van een industrieel interieur in jouw woning te verwerken. De charme van ruwe materialen bijvoorbeeld is typerend voor een industrieel interieur. Een robuuste bakstenen muur geeft een ruimte de ruwe uitstraling. Heb je geen bakstenen muur en geen zin in sloopwerken? Geef je interieur meer pit met een paar grote, stoere meubels. De meubels uit de “LANAI” collectie bijvoorbeeld combineren moderne designs met donkere kleuren en natuurlijke materialen. De mix van tropisch kikarhout en het grove MDF straalt pure authenticiteit uit. Hout heeft bovendien een warme uitstraling en contrasteert met de eerder koude uitstraling van het grof afgewerkte MDF. Combineer de kasten met een robuuste, ronde tafel zoals de “COLOMBO” en eetkamerstoelen met zwart metalen onderstel en creëer een industrieel interieur met een moderne twist. Stylingtip: houd de kleuren sober. Werk met zwart, wit, bruin- en grijstinten en vul aan met één opvallende kleur.

Wist je dat dit programma ook goed te combineren is met andere woonstijlen? Ontdek zelf de mogelijkheden en leef je uit. Maak je interieur uniek!

Alle woonstijlen