XOOON - IMPERIAL

IMPERIAL

Tafels
uitschuiftafel 170 x 100 cm (+ 60 cm)

Imperial

uitschuiftafel 170 x 100 cm (+ 60 cm)

1.899,-
Bekijk product

Een moderne eettafel voor een minimalistisch interieur

Ben je een liefhebber van minimalistische design? En staat een moderne eettafel met een strakke vormgeving bovenaan je verlanglijstje? Dan is tafelserie “IMPERIAL” écht iets voor jou! Zeker als je houdt van een combinatie van stoere materialen zoals metaal en keramiek. Kun je al je wensen afvinken? CHECK!

Stijlvol én Praktisch

Een keramiek tafel met zwevend blad

Het blad van eetkamertafel “IMPERIAL” is uitgevoerd in glas met een toplaag in keramiek. Dit geeft niet alleen een stijlvolle look, het is vooral ook erg praktisch. Het tafelblad is krasvast, vlek- en hittebestendig en gemakkelijk te onderhouden. In het ontwerp van deze minimalistische tafel wordt bewust onderscheid gemaakt tussen het blad en de basis. De tafelpoten zijn vijfhoekig van vorm en afgewerkt met een stijlvol matzwarte poedercoating. Het tafelblad leunt echter niet vast op de vier tafelpoten waardoor het lijkt te zweven. Echt design zit in de details!

Geschikt voor iedere ruimte

Een uitschuifbare eettafel of bartafel met keramiek blad

Functionaliteit is één van de kenmerken van goed minimalistisch design. Daarom is keramische tafel “IMPERIAL” ook in 3 verschillende maten als uitschuiftafel verkrijgbaar. Hiermee kom je nooit zitplaatsen tekort. Heb je wat minder ruimte en zoek je het graag hoger op? Dan is bartafel “IMPERIAL” een goede keuze!

De kracht van zwart
De kracht van zwart

Een keramische eettafel in minimalistisch zwart

De minimalistische woonstijl kenmerkt zich door strak design en vaak lichte interieurkleuren. Juist met zwarte accenten komt de minimalistische stijl prachtig tot zijn recht. Ben je bang dat een zwarte tafel een kil effect geeft? Niet als je het met de juiste stoelen en woonaccessoires combineert! De kleur zwart is tijdloos en kan immers met alle kleuren gecombineerd worden. Ideaal wanneer je van afwisseling houdt!

De tafelserie “IMPERIAL” is ook uitstekend te combineren met andere XOOON programma’s en woonstijlen. Neem eens een kijkje op onze kies op stijl pagina’s en laat je inspireren.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Veelgestelde vragen

Onder welke woonstijl valt tafelserie “IMPERIAL”?

De bar- en eettafels van tafelserie “IMPERIAL” komen goed tot hun recht in de  minimalistische woonstijl. Deze interieurstijl kenmerkt zich door strakke lijnen, eenvoudige vormen en functioneel design. En dat zie je terug in het ontwerp van de tafels. De zwart metalen tafelpoten zijn vijfhoekig van vorm en strak vormgegeven. Het tafelblad is uitgevoerd in glas met een toplaag in keramiek. Door de bijzondere manier waarop het blad aan de tafelpoten bevestigd is, lijkt te tafel te zweven. Minimalistisch design zit in de details!

 

Uit welk type tafels bestaat tafelserie “IMPERIAL”?

Functionaliteit is één van de kenmerken van goed minimalistisch design. Daarom is eettafel “IMPERIAL” ook in 3 verschillende maten als uitschuifbare tafel verkrijgbaar. Hiermee kom je nooit zitplaatsen tekort, én je bespaart ruimte als je geen extra zitplaatsen nodig hebt. Heb je wat minder ruimte en zoek je het graag hoger op? Dan is bartafel “IMPERIAL” een goede keuze.

 

 

Welke materialen zijn gebruikt in de tafelserie “IMPERIAL”?

Het blad van de bar- en eettafels van tafelserie “IMPERIAL” is uitgevoerd in glas met een toplaag in keramiek. Dit geeft niet alleen een stijlvolle, minimalistische look, het is vooral ook erg praktisch. Het tafelblad is krasvast, vlek- en hittebestendig en gemakkelijk te onderhouden. Het onderstel van de tafel is gemaakt van metaal. De tafelpoten zijn vijfhoekig van vorm en afgewerkt met een stijlvol matzwarte poedercoating.

 

Welke kleuren passen goed bij tafelserie “IMPERIAL”?

In een minimalistisch interieur komen zwarte accenten goed tot hun recht. Zeker wanneer je met de kleur wit – de minimalistische kleur bij uitstek – aan de slag gaat. Ben je bang dat een zwarte tafel een kil effect geeft? Niet als je het met de juiste stoelen en woonaccessoires combineert! De kleur zwart is tijdloos en kan met stoelen of decoratie in allerlei kleuren gecombineerd worden. Ideaal wanneer je van afwisseling houdt.

Alle woonstijlen