XOOON - HALIFAX

HALIFAX

Collectie
2,5 Zits arm links - hoek - ottomane klein rechts

Halifax

2,5 Zits arm links - hoek - ottomane klein rechts

vanaf 1.849,-
Bekijk product

Ronde vormen, zachte stoffen en pasteltinten

Elegante rondingen maken dit jaar een herintrede. Ook de designbank “HALIFAX” kenmerkt zich door afgeronde vormen. Laat de combinatie van strakke elementen en natuurlijke, organische vormen nu net typerend zijn voor een Scandinavisch interieur.

All the way round

Verfijnd luchtig of stijlvol stoer

Ronde vormen en strakke lijnen sluiten elkaar dus niet uit. Integendeel, ze versterken elkaar en creëren een speels lijnenspel. Dat idee trokken onze designers door tot in de kleinste details. De “HALIFAX” is standaard uitgerust met kegelvormige, houten pootjes. Voor een meer pittig contrast kan de zitbank optioneel ook op een strakke designpoot in zwart metaal worden geplaatst. Wat zou jij doen?

Colourful curves

Ronde vormen, zachte stoffen en pasteltinten

Speel niet te snel op safe! Een intense kleur zet de zachte vormen van de sofa kracht bij. Ga bijvoorbeeld voor een zacht, zoetig kleurtje. Deze pasteltint is poederig en tóch pittig. Nét iets minder letterlijk op een roze wolk zitten? De “HALIFAX” is verkrijgbaar in diverse stoffen (GR 1 t/m 3) en kleuren. Doe dus vooral je eigen ding!

Curves are here to stay

Je woonkamer inrichten met ronde vormen

In een Scandinavisch interieur vormt het ronde design van de “HALIFAX” ongetwijfeld een uitgesproken statement. Met spannende kleur- en materiaalcombinaties geef je je minimalistische woonkamer allure en een zachte, toch extravagante touch.

Deze allround designbank laat zich niet beperken tot Nordic living, maar past ook perfect in een meer minimalistisch interieur. Rondingen contrasteren mooi met de cleane, strakke vormen van minimalistische designs. Zélfs met de stoere industriële stijl combineert dit designmeubel opvallend goed. Chique en tóch stoer.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen