Werken bij XOOON

Werken bij XOOON


Werken bij XOOON

“Kiezen tussen een nieuwe bank of een weekendje Barcelona? Een poefje kopen of toch met je vrienden uit eten? Je nieuwe huis inrichten of drie weken door Thailand trekken? Bij XOOON vinden wij dat je alles uit het leven moet halen wat er in zit, en wij geven je de ruimte om dit allemaal te beleven! Met liefde voor je huis en respect voor jouw wereld. Want wie zegt nou dat je niet alles kunt hebben?

Bij XOOON (spreek uit: KSOEN) dagen wij onze klanten graag uit om zelf creatief aan de slag te gaan met onze exclusieve collectie van trendy en betaalbare designmeubelen. Dit doen wij door middel van een inspirerende en eigenzinnige presentatie van onze meubelen, zowel in de winkel als op onze promotiematerialen.

Habufa Meubelen in Hapert (Noord-Brabant) is het moederbedrijf van de succesvolle meubelmerken Henders & Hazel, XOOON, Happy@Home en het decoratiemerk COCO maison. Voor de ontwikkeling van deze merken volgen we de laatste trends in meubel- en decoratieland op de voet. 

Met 400 enthousiaste werknemers en honderden dealers in Europa zijn we continu bezig met het verbeteren van de verkoopresultaten. 

Wil je deel uitmaken van het XOOON-team? Dit zijn onze vacatures:

 

 

 


Klik op de link van de vacature voor meer informatie of om te solliciteren!