Okay Moeskroen - Xooon
Shop XOOON Store
Coming Soon Coming soon

Onze winkels

Okay Moeskroen

OKAY, my choice of living

In de ogen van OKAY moet je je eigen leefwereld kunnen creëren, volgens je eigen smaak, je identiteit en jouw gevoel voor kwaliteit en functionaliteit. Precies daarom kun je bij Okay kiezen uit een ruim aanbod. De bedoeling is om je te inspireren, je goede ideeën te geven en om je op weg te zetten naar een stijl en functionaliteit die bij je past. Verfijnd design met net dat tikkeltje extra. En dat tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

 

De slogan: "My choice of living"

Je bent wie je bent en dat wil je ook in je interieur weerspiegeld zien? Dan kun je altijd bij OKAY terecht. De slogan vertelt waar OKAY voor staat. Het ruime aanbod en de grote keuze natuurlijk, maar ook de manier waarop ze elke klant, elke bezoeker van Okay als een individu behandelen. Als een unieke mens met een unieke smaak en unieke wensen en behoeften. Het is tenslotte joúw huis of appartement, waar jij thuiskomt na een zware dag, waar jíj leeft met joúw gezin en waar jij mensen ontvangt.

 

De leefsferen

In elke OKAY-winkel kun je eindeloos inspiratie opdoen in de volledig gemeubileerde en aangeklede appartementen. Door het creëren van deze ‘leefsferen’, en met de daaraan gekoppelde verhalen en de voorgeschiedenis van hun – fictieve – bewoners, probeert men aan de heel uiteenlopende behoeften van de klant te beantwoorden. Zo kun je zelf die leefsfeer samenstellen die het best bij je past.

 

De adviseurs

In OKAY voel je je thuis. De verkoopadviseurs behandelen je dan ook met respect, luisteren naar je vragen en persoonlijke wensen, en zijn pas tevreden als je met een goed gevoel onze winkel verlaat.

Welkom bij OKAY!

Adres:

Okay Moeskroen
Boulevard des Alliés 270
B-7700 Moeskroen

Tel. 056 - 78 32 04

E-mail:  info@okaymouscron.be
Website:  www.okaymouscron.be

Openingstijden:

maandag 10.00 - 19.00
dinsdag gesloten
woensdag 10.00 - 19.00
donderdag 10.00 - 19.00
vrijdag 10.00 - 19.00
zaterdag 10.00 - 19.00
zondagen 14.00 - 19.00

Open op feestdagen, behalve op 25 december, 1 januari en feestdagen die vallen op dinsdagen.

Geen reviews
Deze dealer heeft nog GEEN reviews.
Schrijf een review