Quality-coördinator

Quality-coördinator


Vanwege verdere uitbreiding zijn wij op korte termijn op zoek naar een

 

Quality Coördinator Stoffen, Leders en Materialen

 

Als Quality Coördinator Stoffen, Leders en Materialen vervul je een spilfunctie om deze nieuwe materialen zo snel mogelijk op de markt te krijgen, waarbij de gewenste kwaliteitsnormen altijd centraal staan. Je dient over een aantoonbare ervaring in de omgang met deze stofferingsmaterialen te beschikken. Eveneens is het van belang dat je over technische kennis en kennis van de verschillende materialen beschikt.

Je bent zelfstandig en pro-actief en je hebt een probleemoplossende houding.  Goede organisatie, systematisch te werk gaan zijn erg belangrijk en je vindt het een uitdaging om tussen de verschillende partijen (producent, logistiek, gebruiker, R&D) een optimaal resultaat te bereiken. Je hebt een voortrekkersrol in problemen oplossen met de leveranciers en bent ook verantwoordelijk voor de kwaliteit in de voorraad. Je hebt contact met een groot aantal collegae in binnen- en buitenland. Een heldere, eenduidige communicatiewijze en duidelijke rapportage/verslaglegging is daarom een vereiste. Ook reizen naar (internationale) leveranciers of QC behoren tot de mogelijkheden op termijn.

Arbeidsvoorwaarden:
Honorering en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.
Ben jij iemand die oog voor detail en kwaliteit heeft en graag in teamverband wil werken aan de nieuwste meubelcollecties?


Stuur dan een sollicitatiebrief voorzien van je motivatie en cv naar onderstaand adres of stuur een email. Je sollicitatie kun je richten aan:
Habufa Meubelen, t.a.v. de afdeling Personeelszaken, Mw. J. Kraaijvanger, Postbus 10, 5527 ZG Hapert. Tel. 0497-389988 of emailadres: j.kraaijvanger@habufa.nl