NAZOMER VOL WOONINSPIRATIE

September is de perfecte maand om vooruit te kijken naar het najaar. Wil je jouw huis een nieuwe look geven? Wij helpen je graag en handje. Laat je inspireren door de actuele folder en profiteer van aantrekkelijke nazomer-acties. Bovendien krijg je nu tijdelijk 20% korting op alle Timeless-decoratie van COCOmaison. Hoe ziet jouw nieuwe look eruit? 

Nazomer acties en 3D-interieuradvies

Laat je inspireren

Bekijk de folder

Profiteer van aantrekkelijke kortingen op de mooiste designmeubelen? Bekijk de actuele folder en ontdek onze acties!

Maak een afspraak

Een persoonlijk 3D-interieurontwerp van jouw woonkamer? Maak een afspraak en ga aan de slag!

Kies je look

Tafel met 2 gezichten

Tafelserie FRESNO koppelt een industriële look aan elegant design en een ambachtelijke afwerking. Het blad van de tafels is met de hand afgewerkt in eikenfineer. Je kunt kiezen uit een mozaïek patroon of een recht motief. Uniek zijn de X-vormige metalen poten. Bij de tafel van 240 cm lang kun je de poten op 2 manieren plaatsen. Plaats je ze los aan de uiteinden of zet je ze tegen elkaar voor een centrale poot?

TIP: combineer tafel FRESNO met de stoel TATUM. Deze stoel heeft een zwart metalen onderstel en je kunt kiezen uit 2 soorten bekleding en 3 kleuren. 

Stel zelf samen

Modulaire kast op maat

Met de collectie MODULO ontwerp je zélf een kast die aansluit bij jouw woon- en opbergwensen. Deze modulaire kast is zo ontworpen dat je hem volledig uit losse elementen op maat kunt samenstellen. De metalen frames zijn uitgevoerd in zwart gepoedercoat metaal. Je kunt jouw MODULO kast verder personaliseren met losse kastelementen, legplanken en achterwanden in gelakt eikenfineer. Je kunt kiezen uit twee kleuren: licht naturel en donker onyx.

TIP: laat je inspireren door één van de voordeelcombinaties die wij al voor je samengesteld hebben. Heb je zélf een opstelling in gedachten? Maak dan een afspraak bij een XOOON-winkel bij jou in de buurt. Onze adviseurs nemen graag de tijd om met jou de ideale kast te ontwerpen. 

Evenwichtig nonchalant

Designbank met losse kussens

Ben je op zoek naar een bank met een moderne uitstraling? Maar is zachtheid en comfort voor jou net zo belangrijk? Dan is sofa DAWSON precies wat je zoek! Deze bank combineert een strak design met losse rugkussens. Het eindresultaat: een moderne loungebank met een comfortabele look. Stijlvol én heerlijk om op neer te ploffen!

TIP: stel zelf jouw ideale DAWSON samen met onze 3D-configurator. Kies de opstelling van je voorkeur en klik op de optie ‘stel zelf samen in 3D’. Wil je zien hoe je nieuwe sofa in je interieur staat? Maak dan een afspraak bij de XOOON-winkel van jouw keuze voor een persoonlijke 3D-interieurontwerp.

 

 

ACTIEVOORWAARDEN - NAZOMER VOL INSPIRATE

  • De acties zijn geldig in Nederland van 31.08.2023 t/m 27.09.2023,
  • De acties zijn niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen,
  • Het 3D-interieuradvies is enkel mogelijk met meubels uit de XOOON-collectie,
  • Vraag naar de voorwaarden in de winkel.