XOOON Nubuck Set for Aniline Leather

XOOON Nubuck Set for Aniline Leather


XOOON Nubuck Set for Aniline Leather

Set voor Aniline-leder, met UV-bescherming

Inhoud:
400 ml Anilineprotector
1 Schuurblok
1 Aniline-gum
1 Spons

Aniline-lederset voor leer, met UV-Bescherming. De Anilineset beschermt ruw leer, suède en aniline tegen verkleuren en uitdrogen. De Anilineprotector in deze set is optimaal samengesteld om uw product te verzorgen en te onderhouden.

Gebruiksaanwijzing:
1. Net ontstane vlekken deppen met een absorberende doek of keukenpapier. Vettige vlekken zo snel mogelijk verwijderen. Vetvlekken die zijn ingetrokken kunnen eventueel met het Nubuk-schuurblok worden behandeld.
2. Verontreinigde oppervlakten van glanzend of ruw leder kunnen met het Nubuk- schuurblok of met de Nubuk-gom worden gereinigd en opgeruwd. Bij oppervlakten met imprints of reliëf is het altijd aan te raden om eerst op een niet- zichtbare plek te testen. Oppervlakten met een imprint of reliëf kunnen door het opschuren onduidelijker worden.
3. De Nubuk-gom is vooral geschikt voor aangekoekte kleinere vlekken, terwijl het Nubuk-schuurblok voor grotere vlekken is bedoeld. Let op! Hardnekkigere vetvlekken kunnen door deze behandeling niet worden gereinigd. Na het gebruik van het schuurblok, deze met een handdoek afnemen.
4. De Anilineprotector altijd eerst op een niet-zichtbare plek uitproberen. Op circa 30 cm afstand gelijkmatig sprayen. Laat de Anilineprotector uit zichzelf drogen. In het bijzonder bij hardnekkige vlekken en uitgedroogd leder de behandeling meerdere malen herhalen.