XOOON Leather Care Set

XOOON Leather Care Set


XOOON Leather Care Set

Schuimreiniger en verzorgingslotion voor leder

Inhoud:
50 ml Verzorgingslotion met UV-bescherming
125 ml Schuimreiniger
Reinigingsspons
Reinigingsdoek

Geschikt voor het mild reinigen en verzorgen van alle soorten gepigmenteerd glad leer. Bij regelmatig gebruik wordt de levensduur van het leer verlengd. Voorkomt dat leer door de zon verbleekt en uitdroogt dankzij een complex uv-filtersysteem en antioxidanten. Voor het beschermen van glad leer tegen wrijfsporen en verkleuring door kleding en voor het beschermen van zitvlakken van meubelen of instapwangen van autostoelen tegen snelle slijtage.

Schuimreiniger

Schudden voor gebuik!
Geschikt voor het mild reinigen van alle soorten glad leer. Niet geschikt voor Nubuck- en ruw leer. Belangrijk: Probeer het product eerst uit op een niet-zichtbare plek.

Gebruiksaanwijzing:
1. Giet wat schuimreiniger op een spons. Breng het product nooit direct op het leer aan.
2. Reinig het leer van naad tot naad met het schuim. Herhaal indien nodig.
3. Verwijder vuil en productresten met een licht vochtige doek. Laat het materiaal drogen.

Verzorgingslotion met UV-bescherming

Schudden voor gebuik!
Geschikt voor het verzorgen en beschermen van glad leer. Bij regelmatig gebruik wordt de levensduur van het leer verlengd. Voorkomt dat glad leer door de zon verbleekt en uitdroogt dankzij een complex uv-fil¬tersysteem en antioxidanten. Niet geschikt voor Nubuck- en ruw leer. Belangrijk: Probeer het product eerst uit op een niet-zichtbare plek.

Gebruiksaanwijzing:
1. Vóór de verzorging dient het leer met schuimreiniger te worden gereinigd.
2. Breng met een doek een dunne gelijkmatige laag vezorginslotion aan. Als je te veel verzorgingslotion aanbrengt, leidt dat tot een ongelijkmatig resultaat. Het teveel kan probleemloos met een licht met water vochtig gemaakte doek worden verwijderd.
De werkingsduur bedraagt 6 maanden.