Win een interieur make-over t.w.v. €7500!

Win een interieur make-over t.w.v. €7500!

Publicatiedatum 27 september 2021

XOOON bestaat 10 jaar! En dit feestje laten wij natuurlijk niet ongemerkt aan ons voorbij gaan. Want wie jarig is, trakteert! Profiteer daarom nu van onze feestelijke cadeau-actie waarbij je kans maakt op een make-over van je interieur.

Ben je toe aan een nieuw interieur of ben je graag iemand die zijn/haar interieur wil herinrichten samen met ons en COCO maison? Heb je al veel ideeën maar wil je deze samen met een styliste bekijken? Waag dan nu je kans en doe mee! Maak kans op een interieur make-over voor jouw woonkamer.

Wat houdt het precies in?

Samen met COCO maison leggen wij jou een hele dag in de watten. Met een styliste van XOOON en COCO maison ga je aan de slag om een op maat gemaakt plan voor de herinrichting van jouw woonkamer te maken. Vervolgens ga je bij XOOON samen met een styliste op zoek naar de perfecte meubels en accessoires. Niet verkeerd toch? Maar we zijn nog niet klaar. Daarbovenop ontvang je namelijk ook nog eens een cadeaucheque t.w.v. €7500, zodat we jouw interieur make-over ook daadwerkelijk bij jou thuis uit kunnen voeren. Dus waar wacht je nog op? Doe mee!

Hoe kun je meedoen?

1. Maak, als je dat nog niet hebt, een account aan op Pinterest.

2. Maak een nieuw Pinterest-bord aan en geef dat de naam "XOOON Be your own designer". Zorg ervoor dat het bord openbaar is!

3. Voeg minimaal 3 foto’s van je huidige woonkamer toe aan je bord. Een plattegrond is ook erg handig.

4. Pin tussen vrijdag 1 oktober en zondag 31 oktober jouw favoriete items van xooon.nl en cocomaison.nl op dit Pinterest-bord en voeg in de beschrijving bij iedere pin de hashtag #beyourowndesigner toe. Laat ons zien wat jouw persoonlijke stijl is en maak met producten van beide websites een mooie collage van je favoriete items.

5. Ben je helemaal tevreden met je collage en de stijl die je op je bord laat zien? Vul hieronder je gegevens in, voeg de hyperlink van jouw bord toe, vertel ons hoe je woonkamer er nu uit ziet én waarom jíj deze make-over moet winnen!

6. Controleer je gegevens, druk op de knop ‘Verstuur’ en maak kans op een persoonlijk interieuradvies met styliste en € 7.500 shoptegoed!

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Ook interessant...