Marvelous Marble
#Trends

Marvelous Marble

26 september 2019

Marble Crush

Dit najaar maakt een nieuwe woontrend - of eigenlijk eerder een eeuwenoude – z’n comeback in de interieur wereld. En wat voor één! Marble Crush is een feit! Overal waar je kijkt, zie je de kostbare materiaalsoort.

mediablock_marvelousmarble_glasgowtafel_1360h.jpg

 

TREND Marvelous Marble


Bekijk de video hier

Bekijk de video hier
Marvelous Marble
Marvelous Marble

Wat maakt marmer zo bijzonder?

Wat maakt dit type natuursteen zo adembenemend? Marmer is erg stijlvol en straalt luxe uit. Het is stoer en toch chic. Bovendien heeft elk stukje marmer een unieke tekening en een eigen kleur. Geen enkel stukje is dus identiek.

Bijzettafel MONDELO designed by XOOON > bekijk de bijzettafel MONDELO
Tafels GLASGOW designed by XOOON > bekijk de tafels GLASGOW
Salontafels GLASGOW designed by XOOON > bekijk de salontafels GLASGOW
Bijzettafel BALLITO van COCO maison Bijzettafel BALLITO van COCO maison
> Bijzettafels VALERIE van COCO maison > Bijzettafels VALERIE van COCO maison
Luxueuze look-a-like
Luxueuze look-a-like

De perfecte marmerlook voor elk interieur

Marmer is niet alleen duurzaam, maar ook duur. Tegenwoordig bestaan er marmerlook meubelen die niet te onderscheiden zijn van de echte natuursteen: van lichte tot donkere kleuren en van een matte tot een glanzend gepolijste look. Je kan een marmerlook op ontelbaar verschillende manieren in je interieur integreren. Het past bij elke woonstijl.

Benieuwd hoe je een stoere, toch chique marmerlook in je huis combineert? Van retro design kasten met bovenblad in marmerlook of een minimalistische eettafel met blad in marmerlook keramiek op glas tot de meest hippe bijzettafeltjes van COCO maison. We zetten onze favorieten voor jou op een rijtje!