Lockdown update

Wij staan online voor je klaar

De nieuwe maatregelen in verband met het coronavirus treft ons allemaal, direct of indirect. De komende periode zullen we noodgedwongen meer tijd thuis doorbrengen. Nu onze winkels tijdelijk hun deuren moeten sluiten, blijven  blijven jou graag inspireren, zodat je creatief aan de slag kan gaan met je eigen interieur. Daarom kan je de designmeubelen uit onze collectie online bekijken én bestellen bij een winkel van jouw keuze. Bekijk de online folder of scroll verder en ontdek de aanbiedingen.

PS: inspiratie vind je niet alleen op onze website, maar ook in onze nieuwsbrieven, op sociale media én in ons lookbook 20-21. We hope to see you XOOON!

Design op maat

De modulaire kast die je zelf samenstelt

De XOOON collectie “ELEMENTS” bestaat uit losse elementen die samen de bouwstenen vormen voor jouw kast op maat. Combineer eikenhouten elementen in de kleur naturel of onyx met open elementen in gelakt MDF. Plaats ze samen op een plateau of kies ervoor om de kastmeubelen los op metalen pootjes te plaatsen. XS of XXL: jouw ideale kast stel je zelf samen!

De kracht van combineren (1+1=3)

Bouw met losse elementen jouw perfecte designsofa

Schud de designer in je wakker! De “TOLEDOS” is bij uitstek een sofa om zelf creatief mee aan de slag te gaan. Wij geven je het design, maar jij bepaalt de combinaties! En er zijn mogelijkheden genoeg. Je kunt kiezen uit ruim 20 verschillende elementen die zowel los als aan elkaar te plaatsen zijn met een eenvoudig kliksysteem. Elk element is rondom gestoffeerd voor maximaal effect.

Elementenbank TOLEDOS


een modulaire designbank

een modulaire designbank