FAUTEUIL "BUENO" CADEAU

XOOON zet jou in de bloemetjes! Beter zelfs, we zetten jou in een design fauteuil. Bij aankoop vanaf 1750,- krijg je een fauteuil “BUENO” t.w.v. 379,- cadeau*. Én dat is nog niet alles: je kan ‘m ook nog eens volledig zélf samenstellen**! De eigenzinnige fauteuil past perfect bij verschillende stijlen! Ontdek de stijl die het beste bij jou past of ontdek hieronder alvast een paar banken en eethoeken t.w.v. minimum 1750,- waarbij je een “BUENO” fauteuil cadeau* krijgt.

Benieuwd naar de volledige collectie? Breng zeker een bezoek aan een van onze winkels of verken de collecties en woonstijlen op onze website!

*Actie geldig van 27 mei t/m 07 juli 2019, niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen. Enkel bij aankoop van XOOON artikelen t.w.v. minimum 1750,-

** Kies uit 5 frames en diverse stoffen en kleurcombinaties uit stofgroep 1. Voorkeur voor een stof uit een hogere stofgroep? Dan betaal je het verschil t.o.v. stofgroep 1 bij. 

Your style? Your choice!


Ontdek de stijl die het beste bij jou past.

Ontdek de stijl die het beste bij jou past.
Relax & re-energize
Relax & re-energize

Bij XOOON zit je goed!

Al een tijdje op zoek naar die ideale bank die aan al jouw voorwaarden voldoet? We zijn ervan overtuigd dat je bij XOOON vindt wat je zoekt. Onze banken zijn namelijk verkrijgbaar in diverse opstellingen en in veel stof- en/of ledersoorten. Bij aankoop vanaf 1750,- aan XOOON producten krijg je momenteel een fauteuil "BUENO" cadeau*. Voordeel van de "BUENO"? Ook die is volledig zelf samen te stellen en dus perfect te combineren met verschillende banken en diverse interieurstijlen.

Around the table
Around the table

Hoe creëer je een gezellige eethoek?

De eetkamer is bij de meeste mensen dé ruimte in huis waar veel tijd wordt doorgebracht. Een goede reden dus om die extra gezellig te maken! Aan welke tafel zie je jezelf gezellig tafelen? Welke stoelen plaats je errond of ga je misschien voor een hip eetkamerbankje? Welke materialen zou je kiezen? Je keuzes zijn allemaal afhankelijk van de stijl en de sfeer die je wilt uitstralen.

Daarnaast kan je ook een gezellig hoekje creëren met een fauteuil, waar je gezellig van een aperitiefje kan genieten terwijl je lievelingsmens achter het fornuis staat. Óf waar je rustig een kookboek kan doorbladeren op zoek naar het pérfecte receptje voor die avond.