Bij aankoop van XOOON meubelen...

Verlichting cadeau t.w.v. 10% van je aankoopbedrag

XOOON pakt uit met een cadeau-actie, want cadeaus horen bij de tijd van het jaar (al verloopt alles dit jaar net íets anders). Ook wij zorgen voor licht tijdens de donkere winterdagen met onze gratis* verlichting actie :

Bij een aankoop vanaf €450,- aan XOOON meubelen mag je in de winkel waar je je aankoop doet 10% van je aankoopbedrag besteden aan COCO maison verlichting. Welke betaalbare designmeubelen zou jij in de spotlight willen zetten? Ontdek onze collectie alvast online of bestel ons lookbook 20-21 voor meer inspiratie. Wij zien je graag terug in een XOOON winkel bij jou in de buurt.

*Geldig bij aankoop vanaf €450,- aan XOOON meubelen gedurende de actieperiode van 12-11-2020 t/m 09-12-2020. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Het bedrag is niet inwisselbaar voor contact geld, niet te besteden in de webshops van XOOON of COCO maison en mag enkel worden besteed in de winkel waar de aankoop werd verricht. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Modern minimalistisch of industrieel?


Ontdek de designbank "LIMA"

Ontdek de designbank "LIMA"
156 pagina's inspiratie

Vraag het GRATIS lookbook aan

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal jij dat unieke product in huis. Onze collectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen en bestaat uit ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter ieder ontwerp staat een designer met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: jou een exclusief en betaalbaar meubel bezorgen, dat jij met jouw smaak kan combineren, zodat jij je eigen stijl kan creëren.

Bekijk het nieuwe XOOON Lookbook 20-21 online of bestel jouw eigen exemplaar gratis en laat je inspireren door 156 pagina’s met onze collectie betaalbare designmeubelen.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!