Blogs
 • Spotten en gespot worden op de beurs in Keulen
  20-02-2018

  Spotten en gespot worden op de beurs in Keulen

  In januari was het tijd voor de eerste interieurbeurs van het jaar. De IMM-Keulen is the place to be voor iedereen die op de hoogte wil zijn van de allerlaatste interieurtrends. Het is een trekpleister voor gerenommeerde merken, internationale exposanten en influencers van over de hele wereld. XOOON was er natuurlijk de hele week bij met een grote stand van maar liefst 170 m2!

  Lees meer »

 • Nicole in Reykjavik
  05-01-2018

  Nicole in Reykjavik

  "Als conceptmanager bij XOOON reis ik me wat af, want ons merk blijft groeien; ook over de grens. Dat XOOON internationaal erg aanslaat blijkt opnieuw na de opening van onze kersverse nieuwe winkel in het prachtige Reykjavik, de eerste XOOON in IJsland! Een kort verslagje van mijn trip naar de meest noordelijk gelegen hoofdstad ter wereld…."

  Lees meer »

 • Decoreren met Evelien van COCO maison
  20-12-2017

  Decoreren met Evelien van COCO maison

  Kriebelt het bij jou ook altijd om iets te veranderen in je interieur wanneer een nieuw seizoen aanbreekt? Terwijl ik bij het koffieapparaat even wegdroom over mijn woonkamer, zet Evelien - conceptmanager bij COCO maison - haar kopje onder de machine. COCO maison is het merk dat XOOON decoreert. Als íemand weet hoe je met woonaccessoires een stijlvol interieur creëert, dan is het Evelien wel. Ik ben daarom ook altijd zó nieuwsgierig naar de styling van haar woning!

  Lees meer »

 • Een brand new lookbook: teamwork ten top
  05-12-2017

  Een brand new lookbook: teamwork ten top

  Cheers! Ons nieuwe lookbook is uit! Heb je het al gezien? Een versgeperste oplage van maar liefst 90 duizend stuks in vijf verschillende talen. Doen we even! Nouja, ‘even’? Er gaat nogal wat aan vooraf voordat jij dit musthave magazine in handen hebt. Met een glas bubbels in mijn rechterhand en 170 pagina’s aan interieurinspiratie in mijn linkerhand, blik ik terug met de persoon die elke bladzijde vanbinnen en vanbuiten kent: coördinator marketing en communicatie Mischa van Hoof.

  Lees meer »

 • Samenwonen = samen inrichten
  27-10-2017

  Samenwonen = samen inrichten

  Tijdens een lunchwalk klets ik met Stephanie Brok, onze online marketing manager, over haar samenwoonavontuur. Ik ben namelijk razend nieuwsgierig hoe zij en haar vriend Martijn hun twee inrichtingen samen hebben ondergebracht in één huis, en vooral hoe ze ieder hun eigen stijl terug hebben laten komen in dat nieuwe interieur. 

  Lees meer »

 • Hoe combineer je industriële meubels
  26-10-2017

  Hoe combineer je industriële meubels

  Je ziet steeds vaker een stoer en industrieel interieur langskomen. Daarom laten we jullie in deze blog zien hoe je nou het beste stoere en industriële meubels kunt combineren. Dit kan vaak best lastig zijn, omdat je toch een sfeervol huis wilt houden. 

  Ben je benieuwd hoe wij de industriële en stoere meubels combineren? Kijk dan vooral mee hieronder! Ik laat je namelijk zien hoe je een industriële stijl toch ook sfeervol kunt maken. ;-)

   

  Lees meer »

 • Conceptmanager meets stylist
  05-10-2017

  Conceptmanager meets stylist

  Wooninspiratie opdoen, verdwalen in jaloersmakende interieurs op Pinterest en wegdromen in perfect gestylde woonkamers op Instagram: iets met #interiorgoals #homeinspiration #futurehouse. Wie is er niet weleens uren zoet mee? Ook al ben ik voor mijn werk dag in dag uit met interieur bezig… ik beken: i’m guilty. Ook in mijn vrije tijd krijg ik er maar geen genoeg van. 

   

  Lees meer »

 • Dé najaarstrends van 2017
  07-09-2017

  Dé najaarstrends van 2017

  Een paar weken geleden nam ik -Leanne Arts, copywriter en interieur addict- je voor de eerste keer mee achter de schermen bij XOOON. Ik 'tackelde' in de wandelgangen conceptmanager Nicole van Riel en vroeg haar wat haar bezighield. 

  Lees meer »

 • Hoe combineer je design en comfort?
  29-08-2017

  Hoe combineer je design en comfort?

  Design en comfort: we love it! Maar het is belangrijk dat het toegankelijk is voor jouw interieur en ook weer niet al te veel kost. Gaat dat samen? Echt wel! Misschien vind je het lastig om een mooi geheel te maken van jouw meubels en woonaccessoires. Hoe combineer je design en comfort? Ik vertel je meer! 

  Lees meer »

 • Scandinavisch en Retro design combineren? Doen!
  11-08-2017

  Scandinavisch en Retro design combineren? Doen!

  Ik zie steeds vaker dat verschillende interieurstijlen met elkaar gecombineerd worden. Vraag maar eens aan een vriend(in): ‘wat is jouw favoriete interieurstijl?’ en 9 van de 10 mensen zullen reageren met: ‘jeetje, wat lastig, ik denk toch een mix van meerdere stijlen!’. Dat is heel erg begrijpelijk en eigenlijk ook gewoon heel leuk! Zo krijg je juist een persoonlijk geheel. In deze blog wil ik je meer vertellen over de combinatie van retro design en de Scandinavische stijl. 

  Lees meer »